Míša Maurerová se stala tváří festivalu mladé módy Arcolor

Míša Maurerová se stala tváří festivalu mladé módy Arcolor

Míša Maurerová se stala tváří Festivalu mladé módy Arcolor. Hned na prvním focení pro Arcolor ji čekala úžasná a odvážná kolekce, rafinovaně odhalující krásu ženského těla, nesoucí název K.R.O.J.

Festival Arcolor již chystá další ročník a minulý týden proběhlo focení nového vizuálu. V hlavní roli se představila Míša Mauerová jako modelka. A my jsme byli u toho!

Letos propagační materiály budou patřit vítězné kolekci K.R.O.J. - nadějné módní návrhářky Terezy Havránkové, která touto propracovanou kolekcí uchvátila porotce na Festivalu mladé módy Arcolor a stala se tak novou držitelkou titulu ArFashion Designer 2014.

    

Kolekce, jak už název napovídá, je inspirována kroji. Jejím nosným prvkem je kolo a je tvořena z netkané textilie, kterou návrhářka sama ručně propalovala pájkou a vytvořila tím jedinečnývzor, připomínající krajku.

Kontrastní polohu k tradičním krojům zde tvoří podtext skryté nahoty. Extravagance, jedinečnost a originalita oděvů vás tak nepřestanou bavit.

Focení probíhalo pod taktovkou dvorního fotografa Arcoloru Davida Severina a o dokonalou vizáž Míši Maurerové se postarala make-up artist Ilonka Rubešová.

Pak už se jen stačilo kochat dokonalým pózováním Míšy Maurerové oděné do velkolepých krojů Terezy Havránkové. 
Souhra mezi Míšou a jednotlivými modely byla tak úchvatná, že při pohledu na ně, máte chuť zařadit kroje do svého šatníku. S těmito modely se rozhodně neztratíte v davu a jak sama Míša říká: „Uniformy a kroje jsou prostě sexy.“

O tom, že krásných fotek je nafoceno mnoho, není pochyb. Ale která fotka bude tou nejkrásnější a stane se vizuálem pro další ročník soutěže ArFashion Designer 2015? Necháme se překvapit, ale již teď je nám jasné, že rozhodování to nebude jednoduché.

Foto zdroj: Arcolor o.s.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram