Miss Prima křivky 2017 a bitva se sněhovými koulemi

Miss Prima křivky 2017 a bitva se sněhovými koulemi

Haldy sněhu ve Ski areálu Monínec v parném létě inspirovaly finalistky MISS Prima Křivky k bitvě se sněhovými koulemi proti týmu mladých fotbalistů.

Na poslední chvíli přijel do Ski areálu Monínec na soustředění finalistek před finálovým večerem slovenský zpěvák Juraj Hnilica společně s českým zpěvákem Pavlem Horejšem a celý večer s kytarou a bubnem oslňovali všechny přítomné svým repertoárem. Šanci seznámit se s finalistkami využila i charismatická Aneta Christovová, která bude finálový večer moderovat.

Choreografii finálového večera, přehlídkovou chůzi a volné disciplíny pilovaly finalistky MISS Prima křivky 2017 pod skvělým vedením Pavla Strouhala a neminula je také zkouška šatů a spodního prádla. Křest ohněm pak zažily při interaktivní módní přehlídce. Tento nový trend, kdy modelky nechodí po klasickém mole, ale přímo mezi stoly v sálech či restauracích, si oblíbili téměř všichni významní světoví módní návrháři. Trend je velmi oceňován i diváky, protože modelky jsou na dosah a každý si může na šaty sáhnout a otestovat tak materiál předváděného modelu.

Módní přehlídku si nenechaly ujít ani ředitelka české divize německé značky Ulla Popken – Monika Dočkalová a vedoucí prodejny Ulla Popken v Metropoli Zličín - Zuzana Sitterová. Choreografii  přehlídky vytvořila lektorka chůze Theresa Canti a moderování se ujal předseda poroty Radek John, který řídil hlasování diváků i odborné poroty o nejlepší manekýnu. Hodnotila se chůze, ladnost, celkové vystupování a jak jinak než i úsměv. „Přehlídka byla jedna obrovská párty, a i přes nejnáročnější diváky jsem si to úžasně užila. Paní ředitelka Dočkalová z Ully Popkem je malinkaté sluníčko, které září na kilometry daleko a i se svou asistentkou jsou profíci. Poradí, poupraví, sami navrhnou a hlavně chápou naše pocity. Za což jsem ráda“, komentovala večer finalistka Libuše Dvořáková.

Na soustředění nechyběl ani ředitel nově zrekonstruovaného Branického divadla, kde se bude konat finálový večer - Václav Čížkovský, který po celou dobu finalistkám pomáhal s jevištním projevem, za což mu jsou nesmírně vděčné a ani Veronika Hlavsová, která finalistky učila sebeobraně ve všech možných i nemožných situacích. Přednáškou o komunikaci zaujal i Roman Fareq. 

Finálový galavečer MISS Prima křivky se uskuteční 19. září 2017 v Branickém divadle od 19:00 hod.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram