MISS Prima křivky soustředění #2

MISS Prima křivky soustředění #2

Při tvrdé přípravě finalistek na účast v americké TV Show tekly potoky slz, při nácviku choreografie finálového večera krev a pot.

Přesně tak proběhlo v pořadí již druhé soustředění finalistek soutěže MISS Prima křivky 2015, na které do Ski areálu Monínec v dobré náladě a za doprovodu Radka Johna dorazily.

Náročnost soustředění ale dívky donutila sáhnout si až na samé dno svých sil, a nebyla zde nouze ani o slzy. Důvodem je nejen blížící se finále 3. ročníku této soutěže, ale také spolupráce s americkou TV Show The Fashion Hero, jež klade velký důraz na lidský osud a životní příběh.

Proto i finalistky MISS Prima křivky 2015 musely podstoupit velmi intimní rozhovory, nad kterými se organizátorům tajil dech a finalistkám kanuly slzy po tvářích.

Speciálně kvůli soustředění finalistek MISS Prima křivky přiletěla z Floridy také Čechoameričanka Alisa Kumm, která na finalistky mluvila pouze anglicky, s čímž se většina dívek vypořádala téměř na jedničku. Co však nečekaly, byl předem neohlášený budíček v sobotu v 7.00 ráno. Podobná překvapení jsou přitom v zámořských soutěžích tohoto typu naprosto běžná. Zkrátka musí být připraveny fotit, natáčet, pózovat a být profesionální, a to i v brzkých ranních hodinách.

 

Ano, byl to dril, ale po naprosto vyčerpávající sobotě se dívky dočkaly i sladké odměny. Spolu s choreografkou Kristýnou Sklenářovou, úřadující MISS Pavlou Procházkovou a fotografem Václavem Hodinou si užili party v bazénu.

 

Zdroj: MISS Prima křivky

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram