MISS Prima křivky v unikátní americké TV Show

MISS Prima křivky v unikátní americké TV Show

Americká TV Show čeká na vítězku MISS Prima křivky! Majitelkám oblých tvarů se tak naskýtá nová příležitost reprezentovat naši zemi.

Díky spojení soutěže MISS Prima křivky s unikátní americkou TV Show The Fashion Hero, se majitelkám oblých tvarů naskýtá zcela nová zkušenost. Svou účastí dámy otevírají bránu k novým úspěchům a možnosti stát se hvězdou této americké soutěže.

Tento ročník pojede Českou republiku reprezentovat vítězka loňského ročníku Pavla Procházková. V dalším ročníku se pak na cestu do Spojených států může těšit jedna z finalistek toho letošního.

A co má tento americký projekt společného se soutěží MISS Prima křivky? Mnohé.

Především ale přesvědčení, že krásu nedefinuje pouze konfekční velikost. Tento projekt vznikl v Americe, kde mnoho žen a dívek touží po tom, stát se modelkou, ale nemohou, protože nesplňují takzvané parametry pro modeling, 90-60-90. Proto se tým The Fashion Hero rozhodl navždy změnit módní průmysl a dát prostor všem ženám, opravdovým ženám. Jediné, co je třeba, je zaujmout porotu svou krásou a osobností, ostatní není důležité.


                  Boubelaté krásky oblékly šaty ze Salónu Ever Pretty

Zde je dvanáct finalistek letošního již 3. ročníku MISS Prima křivky, které si náramně užily focení v ateliéru profesionálního fotografa Petra Kurečky, jenž dokonale zachytil nejen půvab, ale hlavně osobnost a energii, která z každé finalistky přirozeně vycházela. Teď můžete překrásné fotografie finalistek letošního ročníku obdivovat i vy.

 

 

 

 

 

 

Finalistky, z nichž vzejde nová hvězda české soutěže krásy a dost možná i americké TV Show, nyní čeká první velmi náročné soustředění, které bude probíhat od 26.6. do 28.6. ve Ski areálu Monínec, a soutěžící krásky zde natočí své oficiální medailonky v režii Jana Balčíka, na které se můžete těšit právě zde.

 

Zdroj: MISS Prima křivky
Foto: Petr Kurečka

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram