MISSONI Eau de Parfum

MISSONI Eau de Parfum

Žena Missoni oplývá vitalitou a šarmem, jimiž oslňuje celé své okolí. Stejnou silou nyní disponuje i nejnovější dámská vůně tradiční italské značky.

Vůně navržená samotným mistrem parfumářem Quentinem Bischem. To je zcela nová kompozice, stejně ženská, smyslná a temperamentní, tak jako žena Missoni, jež svou vůni nosí s jedinečnou a jiskřivou lehkostí podobně jako své oblíbené šaty.

Vůně Missoni vytvořená ve spolupráci s respektovanou firmou EuroItalia, která stojí za kosmetickými produkty značek jako Versace a Moschino rozhodně nezapře kořeny italské módní značky, známé svými jedinečnými patchworky a zvlněným designem.

Slovy nepopsatelný vonný svět uzavřený v neobvyklém a jedinečném duhovém flakonu, vyrobeném z foukaného skla a hrajícího jemnými a proměnlivými tóny růžové a modré barvy, je ve výsledku luxusním objektem moderního a nadčasového designu.

Moderní kreace Missoni, extrémně ženská a smyslná, v níž se snoubí jemnost jasmínu se smyslností mahagonu, doplněné zahalujícími tóny vzácných dřevin a fazolek Tonka, dohromady nabízí jedinečnou a rafinovanou vonnou nótu. Harmonický charakter celé kompozice, která v sobě prolíná různá zákoutí ženské duše, doplňují svěží tóny italských citrusů vyjadřujících skutečnou radost ze života.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram