Mít vlastní obchod nemusí být pouze sen

Mít vlastní obchod nemusí být pouze sen

Začátkem srpna nikdo nechce slyšet, že i léto jednou skončí. Dobrá zpráva je, že i po prázdninách vždy existují projekty, které stojí zato. Patří mezi ně MINT: POP UP HALL 13 v Pražské tržnici v Holešovicích.

Ano, je to původně MINT: Weekend Market, ale v novém kabátě. V tom, který vydrží mnoho sezon, protože  hala č. 13 je jen jedna a její unikátní prostor nabízí téměř neomezené možnosti pro ty, kteří milují a vytvářejí módu, design a umění.

Mnoho mladých tvůrců touží po prostoru, ze kterého by si vybudovali svůj butik, obchůdek, showroom. Většinou jim v tom brání představa ztraceného času, který by museli investovat do hledání vhodného místa, a často i nedostatečné finanční zázemí. První MINT: POP UP HALL 13, který startuje koncem září, nabízí až do konce roku zázemí každému, kdo nestojí o starosti spojené s budováním a provozem vlastního obchodu a rád by našel nové zákazníky. Současně umožňuje každému prodejci, aby si svůj showroom zařídil podle vlastních představ.

 

Až do konce prosince se návštěvníkům hala č. 13 otevře každý pátek a sobotu. Kromě módy a designu láká na workshopy pro děti i dospělé, hudbu, gastronomické pochoutky i vlastní kavárnu s výbornou kávou a dorty. Každý měsíc navíc přichystá tématickou párty, kde si na své přijdou i milovníci literatury, divadla, filmu…

Přihlášky pro prodejce jsou otevřené během léta. 

 

Vstup je zdarma a bez bariér a připomínáme, že čtyřnozí miláčci jsou jako vždy vítáni.
OTEVŘENO  od 29. 9. 2017 každý pátek  11 – 19 hodin a sobotu 9 – 17 hodin

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram