MIUCCIA PRADA MEZI ŽENAMI ROKU 2016

MIUCCIA PRADA MEZI ŽENAMI ROKU 2016

Kdy se vám poštěstí osobně se setkat s nejvlivnější a zároveň nejobávanější ženou módního průmyslu?

Buď musíte mít obrovské štěstí, nebo musíte být skutečně někdo, abyste se střetli tváří v tvář s jednou z nejvlivnějších person fashion průmyslu a šéfky americké redakce módního magazínu Vogue. Tuto podmínku ovšem Miuccia Prada rozhodně splňuje.

Proto se také dědička módního impéria může jako jedna z mála těšit z přízně samotné Anny Wintour, která je její velkou obdivovatelkou, z jejíž rukou Miuccia Prada 14. listopadu dokonce převzala jednu z cen časopisu Glamour „Ženy roku 2016“, která jí byla udělena za příspěvek módě, umění a kultuře.

MIUCCIA PRADA OCENĚNA

MEZI ŽENAMI ROKU ČASOPISU GLAMOUR

 

Tyto ceny jsou v L. A. každoročně udělovány šéfredaktorkou časopisu Glamour Cindi Leive při slavnostním ceremoniálu, jenž vzdává hold úspěchům žen, přinášejícím novinky a inovace v oblasti jak módy a zábavy, tak i politiky, byznysu a dalších.

Vedle Miuccii se ocenění dočkaly také americká zpěvačka, herečka a modelka Zendaya, zpěvačka a módní ikona Gwen Stefani či olympijská gymnastka Simone Biles.

Miuccia Prada, která má za sebou úctyhodné dílo, překračující hranice disciplín, je uznávána především jako průkopnice, jejíž kritické myšlení jí pomohlo vybudovat úspěšnou a význačnou firmu s konzistentním názorem. Inovativní duch Miuccii Prada vychází z jejího upřímného zájmu o umění, který nikdy úplně nenasytí její zvědavost, a z neustálého zkoumání současného světa.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram