Mladí designéři nás zvou

Mladí designéři nás zvou

Na jedinečnou výstavu klauzurních prací, jež zahrnují jak samotné návrhy v kresbě, tak i finální modely pro módní přehlídky podobné té z EXPA 2015 v Miláně.

Jelikož je nám blízká nejen podpora známých stálic českého oděvního návrhářství, ale i právě začínajících módních návrhářů či studentů, jejichž tvorbu sledujeme s podobným zanícením, a několikrát do roka vás na ni milí čtenáři upozorňujeme, věnujeme tento prostor právě jim.

Je to totiž ona mladá nastupující generace módních designerů, která v těchto dnech zve širokou veřejnost do prostor Vyšší odborné školy oděvního návrhářství a Střední průmyslové školy oděvní, Jablonského 3, v Praze 7, kde proběhne svým způsobem unikátní výstava.

Ta nám dá možnost detailně nahlédnout do klauzurních prací studentů školy v každé jednotlivé místnosti této budovy.

K vidění zde budou jak samotné návrhy oděvních modelů v kresbě na malých panenkách, tak i hotové modely pro módní přehlídky, figurální malba, návrhy loutek, oděvní doplňky, video z módní přehlídky na EXPU 2015 v Miláně a mnoho dalšího.

Pokud tedy patříte mezi módní nadšence a fandíte mladé krvi právě tak jako my, dorazte i vy. Výstava je otevřena pro širokou veřejnost ve čtvrtek 14. ledna od 13 do 17 hodin, v pátek 15. ledna od 10 do 17 hodin a v sobotu 16. ledna od 10 do 14 hodin.

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram