Móda Farrell nyní i v PRIMARK

Móda Farrell nyní i v PRIMARK

Kolekce ryze britské módy Farrell pro muže bude nyní exkluzivně dostupná i ve vybraných prodejnách obchodního řetězce PRIMARK.

Britská oděvní značka Robbieho Williamse uzavřela již patnáctou obchodní spolupráci a již zítra vtrhne kolekce Farrell do exkluzivního prodeje obchodního řetězce PRIMARK.

Vůbec první kolekce módní značky Farrell se na pultech vybraných prodejen PRIMARK ve Velké Británii a Evropě objeví již ve čtvrtek 20. listopadu a zákazníkům nabídne na třicítku stylových kousků, které zahrnují jak trička a košile, tak i svetry či blejzry a kabáty. Módní oblečení Farrell ale nezapomíná ani na nesmrtelný denim v kombinaci s trendy obuví.

Ceny jsou velice příznivé. Začínají přibližně na 280 korunách za trička a necelých 500 korun za svetry. V případě kalhot se ceny pohybují v rozmezí 330 až 600 korun. Zde totiž rozhoduje volba mezi plátěnými kalhotami a džínovinou. Nejvíce peněz zákazník utratí za tvídová saka a bavlněné kabáty, jejichž cena ani tak nepřekročí hranici 1 500 korun a to je co říct vzhledem ke skutečnosti, že značka Farrell nabízí nejen nejnovější módní trendy, ale především vysokou kvalitu.

Za málo peněz si tak dopřejeme hodně stylové muziky!

 

 

OSOBNĚ DO OBCHODNÍHO DOMU PRIMARK.

 

Zdroj: Farrell

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram