Móda inspirovaná stylem Francouzek!

Móda inspirovaná stylem Francouzek!

Chcete se oblékat jako ty nejvíce šik ženy planety? Nechte se inspirovat módou Francouzek! Ženy z této vysoce vyspělé a elegantní země to s módou umí a patří na náš seznam nejstylovějších žen. Pojďme se podívat, jak kombinují.

Uvolněný postoj k módě je zde vládnoucí, přesto však nehrozí žádná katastrofa. Francouzky se baví životem, užívají si a umějí být opravdu divoké. Přesně takovou energii vysílá i jejich outfit, který je free, ale zároveň půvabný a vysoce módní. Co na jejich cit pro módu říkáte vy?

Víte, jaký je hlavní rozdíl mezi Češkou a Francouzkou? Především to, že jsou sebevědomé a umí se prodat. To je u nás něco, co postrádá většina žen. Představujeme vám proto naší "školu" francouzského stylu, kde se dozvíte základy až po mimořádně elegantní outfity. Tak jdeme na to?

Ukazujte nohy

Možná, že všechny Franzouzky nejsou obdařené nádhernými nohami, ale stejně se nebojí nohy decentně ukázat. Kraťasy, sukně a šaty, to všechno vypadá neodolatelně a stylově. Podívejte se na snímek Camille Charriére, která má na sobě dlouhé sako, koženou kabelku a džínovou sukni. Vše vypadá celkem elegantně, ale když k tomu přidáte třeba conversky, styl se změní a je to tááááák neformální a krásné. 

Noste podpatky, ve kterých můžete chodit

Věřte nám, že každý odborník vám řekne, že setkání se ženou, která si není jistá ve svých botách, není moc atraktivní. Právě proto sáhněte po podpatcích, které jsou pohodlné, příjemné a vy v nich dokážete chodit. Nemusí se jednat o extrémní výšku i malý podpatek dokáže zázraky. 

Definujte svůj pas

Francouzské ženy se vždy ujišťují, že mají perfektně padnoucí oblečení. Je úžasné nosit volné oblečení, ale když ho obepnete páskem, bude vypadat ještě lépe. Bloggerka Aria Di Bari vám ukáže perfektní příklad. 

Nebojte se nosit něco vyloženě sexy

Nikdy se nebojte sáhnout po něčem odhaleném a sexy. Stačí, když to zkombinujete s něčím elegantním a nebudete vypadat nijak lacině. 

Vždy investujte do vršků

Od kožených bundiček, boho kabátků, bomberů a dalších vršků. Právě do nich francouzské dívky investují velké částky. Díky tomu může být vaše oblečení jednoduché a zvýrazní ho právě vrchní část outfitu. 

Chcete nosit doplňky? Volte jednoduché oblečení

Francouzské módní pravidlo, které se musí dodržovat. V jednoduchosti je přece krása. Chcete nosit nové boty, kabelku a klobouk zároveň? Pak sáhněte po jednoduchých šatech v neutrální barvě. 

 

www.pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram