Móda.cz AKTUÁLNĚ na galavečeru Česko-Slovenské MISS

Móda.cz AKTUÁLNĚ na galavečeru Česko-Slovenské MISS

Móda.cz zasedla v řadách diváků při galavečeru Československé MISS a přinásí vám aktuální informace z jeho průběhu. 

Jelikož je finálový večer divácky oblíbená akce Česko-Slovenská MISS inspirován tématikou Jamese Bonda, dívky nastupují na promenády za zvuků největších hitů zpěvačky Madonny nebo Tiny Turner, jejichž písně jsou těmi ústředními pro Bondovky. Krásou to na galavečeru jenom přetéká, vždyť ještě aby ne, sešlo se zde 10 finalistek - deset těch nejkrásnějších dívek tohoto roku z celého Československa.

Během přehlídek představují tvorbu české módní návrhářky Zuzany Lešák Černé. Promenády vystřídal interview s Mírou Hejdou v poutavém stylu - Limuzína Míry Hejdy. 

Třetí místo získala Barbora Fenclová s číslem 3. Před ní zaujala druhou příčku Dominika Gajdošová s číslem 5. Titul MISS Sympatie si z letošního ročníku Česko-Slovenské MISS odnáší Veronika Robotková s číslem 2.

Nejdůležitější jméno celého večera ale zní Veronika Maléřová, která se stala novou Česko-Slovenskou MISS 2015. Společně s tímto titulem ji patří ještě ocenění Nejkrásnější hlas na rádiu Proton

Všem dívkám které se probojovaly do finále moc gratulujeme, obzvláštně potom těm, které stanuly na pomyslném stupni vítězů!

foto: vlastní, CS MISS

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram