Moda.cz u představení šatů pro Miss Universe

Moda.cz u představení šatů pro Miss Universe

Mezi události, které si nemůžeme nechat ujít, patřilo i představení šatů, ve kterých bude na Miss Universe reprezentovat Českou republiku Andrea Bezděková, Česká Miss 2016.

Talentovaná návrhářka Tereza Sabáčková neusíná na vavřínech ani přes zimní měsíce a připravuje další projekty. Nedávno jsme její tvorbu mohli vidět v rámci módní přehlídky pro podzim/zimu 2016-2017 v Českých Budějovicích, kde prezentovala nejenom nádherné večerní róby, ale také svatební šaty. Právě tam se ke svým výtvorům a inspiraci celkově vyjádřila takto: „Inspiruji se hlavně tím, co mi prochází hlavou a zahraniční módní scénu tak stíhám vnímat pouze okrajově. Mojí velkou celoživotní láskou je krajka, která je k mému potěšení poslední dva roky velmi aktuálním trendem. Takže to využívám naplno.“

Dnes jsme měli příležitost setkat se s Terezou znovu a to na Národní třídě v jejím ateliéru, kde nám představila finálové šaty coby národní kostým, jenž připravila Marie Stará a šperky i národní dar vyrobený společností Lucy Diamonds, které se budou prezentovat v rámci Miss Universe za Českou republiku v podání Andrey Bezděkové, která vyhrála v roce 2016 titul Česká Miss.

A že půjde o prezentaci na vysoké úrovni, se můžete přesvědčit sami z následujících fotek…


Foto:Vlastní

 

 

Zdroj fotek: Miss events/Martin Šebesta

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram