Modelka Joan Smalls ve své kolekci plavek myslí na všechny dámské velikosti

Modelka Joan Smalls ve své kolekci plavek myslí na všechny dámské velikosti

Joan Smalls navrhla svou první kolekci spodního prádla a plavek ve spolupráci se společností Smart & Sexy. Kolekce bude k dostání již brzy v New Yorku.

Plavky budou v prodeji od úterý u vybraných obchodů Walmart a na webu Smartandsexy.com, zatímco spodní prádlo bude k zakoupení až od července 2018.

„Od návrhu až po ušití jsem chtěla vytvořit krásné kousky v různých velikostech, a to vše za dostupné ceny,“ uvedla 29letá modelka. Kolekce plavek obsahuje bikiny od trojúhelníků až po francouzské střihy bikin. Dále pak jednodílné plavky s různými síťovinami v neonových i neutrálních barvách. Ceny se pohybují v přepočtu od 200 Kč do 600 Kč a ve velikostech od XS až po XXL.

Inspiraci Smalls hledala u Ariely Esquenazi, která svou první kolekci vydala v roce 1997, kdy společnost Ariela & Associates založila. Navrhuje rovněž spodní prádlo, které se prodává v obchodním řetězci Walmart. Smalls a Esquenazi se potkaly již před rokem při natáčení reklamní kampaně na Jamajce. Smalls starší kolegyni požádala o spolupráci a byla ruka v rukávě. Loni tak společně uvedly na trh již jednu kolekce. Nyní je to ale poprvé, kdy Smalls navrhuje plavky.

Představa modelky je, že světu přinese celou řadu jedinečných barev, střihů a zpracování. Dává si záležet na tom, aby si v jejich kolekcích vybral doslova každý. Zamýšlí se rovněž nad tím, že každá žena má jiné tvary a určité nedostatky. Proto tvoří kolekce tak, aby si každý typ postavy našel model, který mu bude lichotit. To se týče zejména plavek a spodního prádla. Ostatně na pláži či u bazénu se ženy často cítí nejvíce nejisté. „Vybírám od sportovních stylů, přes rafinovanost až po klasické styly,“ řekla Smalls, která momentálně stojí na nejvyšších schůdcích popularity v módním show byznyse.

Modelka na závěr přiznala, že je šťastná, že se její kolekce prodává u Walmartu. „Všichni chtějí vypadat dobře bez ohledu na svůj rozpočet a výdaje. Je to o dostupných cenách, přesto s vysokou kvalitou.“ Určitou dávku inspirace čerpala Smalls i u své matky, která má odjakživa větší poprsí. Proto si moc dobře pamatuje, jaké to bylo jít s matkou vybírat plavky. Tento problém by dnešní ženy již potkat neměl.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram