Moderní jarní kabátky a šaty od Vero Moda

Moderní jarní kabátky a šaty od Vero Moda

Jaro svůj příchod (jako již tradičně) ohlásilo vítaným oteplením a vymizením výprodejových stojanů z obchodů a přinesla nové stylové kolekce. Třeba takovou, jakou představila Vero Moda. 

Vero Moda je skvělá značka pro ženy, které se chtějí oblékat stylově, trendy a zároveň hledají kousky, kterými doplní svůj osobitý styl. Díly konceptu značky, který staví na nadčasovosti a neutrálních barvách, je velice snadné najít si v letošní jarní kolekci přesně to, co pro jaro 2016 sháníte. Barva, která by neměla vašemu šatníku chybět je tentokrát tmavě šedá přimíchaná s modrou. Přesně v tomto odstínu má Vero Moda několik trenchcoatů, které jsou tolik populární mezi ženami všech velikostí a každého věku!

  
Modrý lehký trenchcoat 1 379 Kč ; Šedý kabát 1 929 Kč ; Krátký trenchcoat 1 099 Kč

Druhým velmi důležitým odstínem roku 2016 je khaki. Zatímco ji nejznámější světová jména módní branže předvádějí na molech pro podzim 2016, Vero Moda ji má promyšleně zařazenou už v jarní kolekci. Takže můžete mít klidné svědomí, že stylové kabátky nebo třeba šaty, které s odstínu khaki nyní zakoupíte, budou dělat parádu nejen teď na jaře, ale i na podzim. Minimálně! Právě šaty jsou (po trenchcoatech) druhou základní položkou Vero Mody. Košilové provedení, kterých je v kolekci několik, ocení maminky, které chtějí vypadat dobře na procházce s dětmi, stejně tak jako časově vytížené ženy, pro jejich pohodlnost a líbivý dojem. 

  

Košilové šaty 1 239 Kč ; Světlý kabátek 1 099 Kč ; Khaki maxišaty 429 Kč

TIP Móda.cz: Líbí se nám také nová trička a košile v jarní kolekci. Mrkněte se na ně tady!

zoot.cz ; veromoda.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram