Módní focení semifinalistky České Miss 2017 Martiny Ondrůškové

Módní focení semifinalistky České Miss 2017 Martiny Ondrůškové

Móda.cz byla u focení jedné z padesáti semifinalistek České Miss v návrzích Andrey Staňové a Simony Toškové.

V sobotu 11. února se konalo módní focení semifinalistky České Miss Martiny Ondrůškové. Martina Ondrůšková je osmnáctiletá uherskohradecká rodačka, která se v letošním roce přihlásila do národní soutěže krásy - České Miss. Snímky pořizovala Markéta Kobrsková a fotilo se v šatech Simony Toškové, která se vyznačuje retro tvorbou roztomilých šatů s bohatou sukní a Andrey Staňové - ta se prezentuje spíše večerní módou. O makeup se postaral Ivan Malejovský a vlasy upravila Kateřina Koutská.  

 

Fotografka Markéta Kobrsková se zabývá fotografováním význámých osobností i mnoha společenských akcí, televizních přenosů a také se zaměřuje na glamour a fashion focení. Její fotografie jste měli možnost vidět na jedenácti společných výstavách a jedné vlastní v Centru FOTOŠKODA. Česká Miss aktuálně vyhlásila soutěž o oficiálního fotografa, kam se Markéta Kobrsková přihlásila. K focení si vybrala Martinu Ondrůškovou, která má nejen modelkovský potenciál, ale je také chytrá, milá a skromná. Nevíc při fotografování byla Martinka opravdový profík!

 

"Při plánování fotografování jsem nejprve oslovila známého stylistu Ivana Malejovského. S Ivanem občas spolupracujeme, například při mém fotografování jedné z titulních stran pro magazín MONTY RICH. Na účesy jsem nemohla oslovit nikoho jiného než Kateřinou Koutskou, která česala snad vsechny přehlídky Osmanyho Lafity. Den jsme si, myslím, náležitě užili a ačkoliv nám focení zabralo skoro 6 hodin práce, měli jsme během něj skvělou atmosféru," pochvaluje si celý proces focení Markéta Kobrsková.

 

Photo: Markéta Kobrsková
MUA: Ivan Malejovský
Hair-styling: Kateřina Koutská (Studio Esthetica, Smíchov)
Postproces: Elmar Cendelín
Modelka: Martina Ondrůšková
Návrhářky šatů: Andrea Staňová a Simona Tošková
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram