Módní peklo - největší módní prohřešky žen

Módní peklo - největší módní prohřešky žen

Chtě nechtě máme každá na účtě alespoň jeden. Podívejte se na největší prohřešky, kterých se dopouštíme.

Nepadnoucí kalhoty

Kalhoty jsou kousek, se kterým má problém většina žen. Buď jsou moc dlouhé, moc krátké, moc upnuté na bocích nebo moc široké u kotníků. Při nákupech je proto potřeba kalhoty vybírat poctivě a před koupí si je vždy vyzkoušet. Především u skinny jeans je totiž na první pohled vidět, pokud jsou nacpané k prasknutí, a nebo naopak, když je vzadu 5 cm látky navíc. Celý outfit pak nevypadá vůbec dobře a vaší postavě moc nepolichotí. Nezapomínejte proto při nákupu kalhot vždy pečlivě zkoušet a raději investovat do dražšího páru, než do džín za pár korun, které se po pár vyprání vytáhnou a přestanou sedět.

džíny

Černá a zase černá

Barvy je někdy opravdu těžké vyvážit a tak často saháme po all-black outfitech. Bojíme se, abychom to s barvami nepřekombinovaly a tak 90 % našeho šatníku tvoří černá. All black outfity jsou skvělá věc, černá je elegantní barva, která lichotí postavě a jednoduše se nosí. Není ale od věci look obohatit alespoň drobnými doplňky, jako jsou šperky nebo alespoň kabelka s trochou barvy. Celý vzhled pak působí mnohem propracovaněji, jako byste ráno u zrcadla strávila alespoň o 20 minut déle.

all black

Oblečená neoblečená

Princezna Koloběžka sice takto svého prince získala, dnes už by ale asi neuspěla. Každá žena si chce čas od času připadat přitažlivě. Přitažlivost ale není přímo úměrná ploše odhalené kůže. Nejde o žádnou složitou rovnici, mnoho žen ji ale stále nechápe, a když si chtějí připadat sexy, sází na hluboký výstřih a mini sukni. Mnohem účinnější je taktika přitažlivé elegance. Zkuste proto raději zvolit přiléhavější kousek, který podtrhne vaše křivky, a výstřih nechte doma.

Oblečená neoblečená

Slevy nejsou všechno

Slevy - kouzelné heslo, na které prodejci sází na konci každé sezóny, aby doprodali kousky z té předchozí. Občas se tam dají najít opravdové poklady, ale rozhdoně to není pravidlo. Koupit si tričko, které je sice o půlku levnější, ale do vašeho šatníku se nehodí, se opravdu nevyplatí. Zajděte si proto raději na kafe a v klidu si položte otázku ‘Budu to opravdu nosit? Nemám už podobný kousek?’ Pokud jsou obě odpovědi kladné, můžete se pro kousek vždy vrátit, pokud ne - alespoň jste peníze utratila za dobrou kávu než za tričko, které byste používala možná tak na spaní.

Crocsy do města nepatří

Oproti chvílím, kdy se chceme cítit přitažlivě, jsou i chvíle, kdy se pro nás stává nejdůležitější pohodlí. Jak se říká, každá máme své dny, ale všeho s mírou. Pro dny plné pohodlí zkuste zvolit raději pohodlné tenisky nebo otevřené sandálky. Barevné crocs ale ideálním barevným doplňkem nejsou, a proto by měly raději zůstat tam, kam patří - na zahradu!

Crocsy

mariefrance.fr

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram