Módní přehlídka Natali Ruden v duchu alchymie

Módní přehlídka Natali Ruden v duchu alchymie

Komorní přehlídka v luxusních prostorách pražského hotelu se návrhářce Natali Ruden povedla na maximum. V roli modelky kromě Veroniky Kašákové zazářila i Dana Morávková.

Důstojné prostory malostranského hotelu Aria hostily módní přehlídku Natali Ruden pod názvem Alchymie. Proč ten název?Nová kolekce Natali Ruden má s alchymií něco společného, zkoumá proces zdokonalování. Na nádherných modelech si ho dosyta mohli užít všichni přítomní. Cílem kolekce je zvýraznit hezké části ženského těla a vyjádřit, kým daná žena je. Alchymie byla stvořena z materiálů, jako jsou hedvábí a kašmír. Prezentuje se prostřednictvím jednoduchých a ladných střihů a také formou kombinování nejrůznějších látek s kůží.

Přehlídka podpořila nadační fond půvabné Veroniky Kašákové na pomoc dětem z dětských domovů. Veronika sama během večera předváděla modely nové kolekce a jako vždy, jen a jen zářila. Druhou výraznou tváří večera byla herečka Dana Morávková, která byla při předvádění za opravdovou dámu. Natali Ruden tím také naznačuje, že i ženy, které nemají výšku modelky, mohou nosit její nádherné modely a padnou jim úplně stejně.

Kromě skvělých prostor, nádherné kolekce a klidné atmosféry, velmi příjemně překvapil i připravený raut. Hotelová restaurace Coda, pod vedením šéfkuchaře Davida Šaška, přichystala opravdu exkluzivní pohoštění. Redakce Móda.cz si celou událost užila a tímto děkujeme za pozvání paní Natali Ruden a za výborné občerstvení šéfkuchaři. 

 

Foto: vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram