Módní vychytávky pro domácí mazlíčky

Módní vychytávky pro domácí mazlíčky

Pejsci a kočičky... Máme je doma, rozmazlujeme je a chceme pro ně jen to nejlepší. Co pro ně přináší móda a design?

Psí život

Pejsci jsou v České republice nejrozšířenějším domácím mazlíčkem. Češi patří mezi velké milovníky psů a rádi je rozmazlují. V Evropě jsme jasně na prvním místě. I móda myslí právě na ně. Přináší psům klasické zimní oblečky, dnes již propracované do toho nejmenšího detailu. Novinkami jsou chytré malé batůžky umístěné na kšírách, kde si může páníček umístit klíče nebo pamlsek.  Miniaturní teplé kozačky jsou atypickým řešením pro psí tlapky. Svítící vodítko nebo obojek jsou horkou novinkou pro tento rok.

Opravdový milovníci nevšedních doplňků ocení třeba originální háčkované límce. Vtipné žraločí kšíry se budou hodit v létě a to předně pejskům, kteří rádi plavou. Smysl pro humor má v sobě i originální obojek s křídly a motýlek. Módní doplňky jako šátky, motýlci, šály a nákrčníky pro psy vedou, protože se dají denně obměňovat.

Kočičí krása

Kočky nejsou stejně povolné k oblékání jako psi, ale někteří majitelé je mají naučené i na to. Malý vtipný motýlek vykouzlí z obyčejného kocoura chlupatého gentlemana. Naprosto netradiční módní novinkou jsou barevné nasazovací drápky proti škrábání. Máte na výběr ze spousty barev. Kosmický batoh je pro kočky cestovatelky. A co takhle módní sluneční brýle?

Malé prostory na balkóně a strach, aby kočka nespadla, je vyřešen malým umělým pelíškem. Lehce se přidělá a kočka bude v bezpečí. Módní minimalistické pelíšky jsou trendem číslo jedna. Kočky potřebují jednoduché místo na odpočinek a proč ne přímo nad vaší postelí? 

 

Zdroj; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram