MONACO WOMAN & MONACO MAN VÍCE NEŽ LEGENDA

MONACO WOMAN & MONACO MAN VÍCE NEŽ LEGENDA

Navštivte s námi úchvatné město, které nikdy nespí. Město, jemuž vévodí móda a styl. Takové je Monako.

Úchvatné město na skalisku vybíhajícího do mořských vln je už dávno nejen synonymem domova pro všechny, jež milují luxus, ale i symbolem středomořské elegance a mezinárodní prestiže. Ano takové je Monako, vášnivé srdce tepající na břehu Středozemního moře.

Monaku kraluje móda a styl, a proto se stalo vyhledávaným cílem všech, kteří si dovedou užívat život jako sklenku nejušlechtilejšího šampaňského. Sport, palác, kasino – Monaco žije ve dne v noci a smysly jsou zde doslova bombardovány zážitky.

Zážitky, jež jsou nyní shrnuty ve dvojici kouzelných flakonů dámské a pánské vůně MONACO WOMAN & MONACO MAN, jež své nositele zavedou do srdce města, které nikdy nespí.

Staňte se ženou MONACO!

Žena, která sáhne po vůni Monaco, moc dobře ví, jak nakládat se svou krásou a přirozeným smyslem pro styl. Její osobnost, nezávislost, šarm a kouzlo přitahují pozornost. Kdo by takovému půvabnému květu mohl odolat?

VŮNĚ

Propojení snové atmosféry, luxusu a slunečních paprsků odrážejících se od vodní hladiny bylo hlavní inspirací při zrodu klasické, květinově chyprové kompozice s ústřední hrdinkou v podobě legendami opředené mimózy, dodávající celé kompozici na klasicky elegantním vyznění. Něžný pudrový tón květů žluté mimózy doplňuje v úvodu svěží nóta citrusů, bergamotu a hořkých pomerančů. Jejich jiskřivý gejzír zjemňuje hebkost okvětních lístků bílých růží.

Muž Monaco?

Milovník všeho krásného, muž, jenž zná svou cenu a umí se pohybovat v nejvyšších kruzích. Muž Monako pevně drží v rukou otěže svého života, zbožňuje vzrušující momenty a dovede si vychutnat jakékoliv pokušení, jež se mu uprostřed středomořského ráje nabízí. Kdo by mu mohl a chtěl odolat?

VŮNĚ

Jejím ústředním mottem jsou snadno identifikovatelné, kořenitě dřevité tóny s elegantním podkresem.

Úvod tvoří harmonické propojení pinie s akordem lehké mořské břízy. Následuje ryze středomořské spojení bergamotu a citrónu dodávající vůni na jiskřivém vyznění. Poté přichází na řadu dotek sametově hebkých okvětních lístků magnólie doplněný výrazným, pikantně kořenitým tónem čili papriček. Sofistikovaný závěr se nese ve znamení jemných vibrací ambroxu a vetiveru, které umocňuje nepatrná stopa kůže, ilustrující jedinečně mužný podpis celé kompozice.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram