Montblanc mění běžné hodinky v chytré

Montblanc mění běžné hodinky v chytré

Představte si běžné řemínkové hodinky, které se jako mávnutím kouzelného proutku mění v chytré zařízení. Montblanc odhaluje své tajemství.

Přílivová vlna chytrých hodinek, která se na nás řítí, nabírá na síle jako pomalu se vzdouvající ničivá vlna tsunami. S přibývajícím počtem těchto produktů, ale také vzrůstá nabídka alternativních způsobů, které přináší možnost transformace „běžných“ hodinek v supermoderní SMART chronografy.

Mezi ně nyní patří i produkt Montblanc e-strap. Kde kdo by si možná řekl, že se německý výrobce luxusních hodinek pouští na tenký led, ale opak je pravdou. Společnost drží vše pevně v rukou a představuje chytrou sponu, kterou lze prakticky v okamžiku připevnit na pásek hodinek. Design luxusních hodinek tak zůstává bez poskvrny, avšak zásadně mění jejich charakteristiku.

 

K chytrému chodu se zařízení pojí se systémem Android a prostřednictvím 0,9“ OLED displeji dokáže svého uživatele pohodlně informovat o běžných aktivitách na mobilním zařízení, tedy volání, SMS a elektronické poště. E-strap ale díky integrovanému krokoměru dokonce zastoupí i nejrůznější aplikace či chytré náramky.

I přesto, že se jedná o produkt výrobce skutečně luxusního zboží, pořizovací cena zdá se být relativně příznivá. Luxus zvaný Montblanc e-strap si můžete dopřát přibližně za 7 000 Kč.

 

Zdroj: Montblanc

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram