Montérky a kapsáče v jednom - slovo dostává Jaro 2019 Dsquared2

Montérky a kapsáče v jednom - slovo dostává Jaro 2019 Dsquared2

Cípy látek, reflexní prvky, vojenská zelená, montérky, outdoorové sandále i ugly sneakers. Dsquared2 zaujal molo pro Jaro 2019.

Military, disco, nebo sport?

Zdá se, že návrhářské duo Dan a Dean se tentokrát asi nemohlo rozhodnout, jakému stylu dá přednost a který z nich nechá na příští sezónu. Vzešel z toho naprosto unikátní mix hned několika módních přístupů. Modelové oblékli kapsáče ve vojenské zelené, ke kterým byly přišité neonově oranžové reflexní pásky jako z uniformy opraváře. Modelky vešly na molo v cípatých khaki sukních, které doplňovaly myslivecky zelené bundičky i kožené detaily. Na nohou měly tenisky na platformě a místo prodyšné vrchní části posloužily pouze sandálové pásky.  

Undergroundová nevěsta na útěku

Nebo také kovbojka chystající se na svatbu. Těžko soudit, pojetí dámské módy Dsquared2 ale rozhodně jen tak někdo nenapodobí. Návrháři modelkám oblékli bílé řasené košile s nabíranými rukávy, výrazné pásky, které však nechaly modelky rozepnuté, béžové vykasané kalhoty nebo šaty, které ve vrchní části připomínaly spíše noční košilku a v té spodní extravagantní sukni nevěsty. Pokud byste ráda, abychom zmínili i střídmější modely, nepůjde to. V kolekci se totiž nenacházel snad ani jeden. Dsquared2 se s nějakým basicem neobtěžuje.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram