MUST HAVE: 6 párů nejlepších bílých sneakrsek!

MUST HAVE: 6 párů nejlepších bílých sneakrsek!

Bílé tenisky jsou letos obrovským trendem, který prostě musíte mít doma. Jsou jednoduché, stylové ale, dokonale rozzáří celý outfit. Když si k tomu ještě navíc představíte šaty, sukni nebo kraťasy, nějaký stylový či jednoduchý účes, tak to nejde nemilovat, co myslíte?

My jsme si udělali práci za vás a našli jsme vám šest párů těch dle nás nejlepších z nejlepších, do kterých stojí zato investovat. Můžete je totiž nosit na jaře, v létě nebo klidně i na podzim. Kvalitní a krásný pár bílých tenisek je jedna z nejlepších investic, které rozhodně nebudete litovat. Jaké si zamilujete?

Originalita

Nová kolekce značky Gucci pro jaro 2017 předvedla neskutečné a zajímavé kousky, které jsou plné hrotů, výšivek, perel a také lehkého zdobení metalickými barvami, které tomu dodají šik nádech. No, tak co říkáte? Nelze jim odolat, že?

Něžné květinky

Co takhle bílé tenisky v kombinaci se stříbrem? A co si k tomu ještě představit stříbrné romantické květinky, které tomu dodají šmrnc. Jednoznačně láska na první pohled. Michael Kors prostě ví, co nás dostane.

Klasika

Samozřejmě jsme museli přidat i nějakou klasiku, kterou miluje kdekdo. Našli jsme krásné bílé tenisky značky Adidas Originals Stan Smith, které jsou doplněny červenou barvou. Tenisky, které jsou inspirované street style módou jednoduššího typu, jsou jasnou volbou.

"Můžu být klidně i nahá, pokud mám na sobě ten správný pár bot."

Anna Dello Russo
 

Střapce

Bílé zdobené tenisky v kombinaci s koženým střapcem ve stylu mokasín vypadají pohodlně a stylově. Pokud hledáte něco, co krásně doladí váš outfit, tak jste to našla.

Nášivky

Nášivky jsou v kurzu a to nejen na oblečení a kabelkách, ale také botách. My jsme se na první pohled zamilovali do těchto krásek značky Saint Laurent s krásným diamantem. Když je doplníte džínovými kraťasy nebo jen džíny, budete z výsledku nadšená.

Tak který pár si vyberete vy? 

My se nemůžeme rozhodnout! 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram