MUST HAVE JARO

MUST HAVE JARO

Začal nám dnes měsíc duben a spolu s ním nás budou doprovázet teplé jarní dny. Pojďte se s námi podívat na jarní MUST HAVE tipy a že jich není málo. 

Zdroj: lulavintageprague.cz

Už je na čase uklidit všechny zimní kabáty a obměnit šatník s něčím, jako je nadčasové černé sako z Lula Vintage Prague, se kterým zkrátka nešlápnete vedle. Tento secondhand obchod se nachází v centru Prahy a najdete zde opravdu nádherné kousky, které si zaslouží druhý domov.

Lula Vintage Prague. Černé oversize sako 790 CZK, ILIA Beauty Tekuté oční stíny s pudrovým efektem Mythic 790 CZK, NIIKA Náhrdelník Gold Elizabeth 820 CZK, aeos Přírodní osvěžující mlha 100ml 1790 CZK, ANTIPEARLE Sirene pearl earring 3500 CZK, Kjaer Weis Krémová tvářenka Joyful 3ml 1300 CZK, The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% Sérum proti nedokonalostem 170 CZK, Veja Esplar leather white black 2590 CZK

 


Zdroj: licirna.cz

Další kousek, který nesmí chybět v jarním šatníku a celkově po celý rok, je pár kvalitních tenisek, které nikdy nevyjdou z módy. Francouzská značka Veja vyrábí tenisky z udržitelných zdrojů a z jejich nabídky si vybere opravdu každý. Pro ozvláštnění jednoduchého outfitu je vždy dobrým nápadem sáhnout po nějakém šperku. České značky NIIKA nebo ANTIPEARLE vyrábí unikátní kousky, které opravdu povznesou jednoduchý outfit na další úroveň.

 


 Zdroj: antipearle.com

Ze světa beauty k nám do české Sephory právě dorazila pečující kosmetika od značky The Ordinary, která je veganská a zároveň cenově velmi dostupná. Pokud však máte ráda přírodní a organickou dekorativní kosmetiku, tak je tu Líčírna Organics, která má široký výběr značek z této kategorie. Pro osvěžení a hydrataci pleti během teplých dnů je ideální osvěžující mlha od značky aeos. Z dekorativní kosmetiky jsou jasnou volbou tekuté stíny od značky ILIA Beauty nebo krémová tvářenka od Kjaer Weis, které jsou pro lehké jarní líčení jako dělané.


Zdroj: licirna.cz


Zdroj: veja-store.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram