MUST HAVES pro říjen pošlapal kohout

MUST HAVES pro říjen pošlapal kohout

Tím nejžhavějším trendem letošního podzimu je kohoutí stopa. Proto jsme jí věnovali všechny říjnové MUST HAVES. A také proto, abyste si mezi nimi našla ten správný pro sebe. 

Kalhoty Answear 899 Kč ; Bekovka Answear 349 Kč ; Nízké kozačky Answear 899 Kč ; Košile Answear 1 199 Kč ; Sada náramků Pieces 299 Kč ; Šála Dorothy Perkins 549 Kč

V kohoutí stopě se tento podzim prodává vlastně úplně všechno, co můžete obléct na sebe, čím můžete svůj outfit doplnit nebo co můžete obout. Kohoutí stopa působí zdálky spíše jako kostka, při bližším prozkoumání ale jistou podobnost vzoru se svým názvem najdete. Ať už se rozhodnete pro černo-bílou variantu nebo odstíny hnědé a béžové, můžete si být na sto procent jistá, že rozhodně budete in. 

Kohoutí stopa je kupodivu poměrně dobře nositelná a zkombinovatelná s běžným dámským šatníkem. Pokud upřednostňujete neutrální tóny, černou, bílou a šedou, vzor ideálně prozáří vaše outfity a dodá jim trochu šťávy. Byť se kohoutí stopa může zdát jako ryze formální vzor, nebojte se ji obléknout i k teniskám a batůžku. Slušet vám bude tak i tak, takže až půjdete příště z práce, mrkněte do svého oblíbeného obchodu a ukořistěte si toho správného kohouta přesně pro sebe. 

A pokud už na vás padnul podzimní splín a do obchodu vás nikdo nedostane ani párem kohoutů, můžete nakupovat online. Na Answear mají s tímto vzorem celou kolekci. 

Zoot.cz ; Answear.cz ; Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram