Muži nosí růžová trička

Muži nosí růžová trička

Pánský trend dámských barev v módě jako ve vlnách mizí, objevuje se a znovu mizí. Na co bychom neměli zapomínat je fakt, že dámská barva s orientací muže nijak nesouvisí. 

Ženy mohou obléknout černou, červenou, růžovou, modrou, fialovou i bílou a nikdy nemáte pocit, že oblékly barvu nevhodnou. Muži to v ohledu barev mají mnohem složitější. Když obléknou růžovou, světle fialovou a častokrát postačí i bílá, mohou si vysloužit nemístné urážky na svou orientaci. Přitom růžová barva není přece jednotícím znakem homosexuálů! Celá barevná škála by měla být dostupná všem nehledě na pohlaví či orientaci. Proto věřte, že muži, kteří obléknou růžovou, jsou odhodlaní, svéhlaví, průrazní a jsou mnohé další. Jen ne homosexuálové. 

Růžová je odstínem, který ve většině případů předepíší (stejně jako ostatní trendy) pro pánské oblékání módní návrháři a představí ji na módních molech minimálně třičtvrtě roku předtím, než se dostane do řetězců, kde si pak takové obyčejné růžové triko muži koupí. Takže se ve skutečnosti nejedná o impulzivní rozhodnutí mužů, že najednou z ničeho nic začnou nosit růžovou. Jde o naprosto přirozený proces, který můžeme přirovnat třeba k trendu sportovních tenisek, které se před pěti lety začaly dostávat do městského oblékání většiny stylových lidí po celém světě. Byl to také jen módní trend, kterému nešlo odolat. Jiné to není ani s růžovou...

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram