Mytí oken s úsměvem!

Mytí oken s úsměvem!

Umývání oken ještě nikdy nebylo tolik zábavné. Důkazem vám budiž novinka značky Moschino, která vždy dokáže šokovat stejně jako překvapit.

Značka Moschino nás dokáže vyvést z míry, ne-li přímo šokovat, ale dokáže nás také mile překvapit, tak jako to už v minulosti několikrát dokázala jak na přehlídkových molech, tak i mimo ně. Mezi bohaté portfolio světoznámé značky totiž nepatří pouze a jen módní kousky, ale také vůně v extravagantních baleních.

Přesně takovým, jakým disponuje i novinka z rodiny vůní Moschino – Moschino Fresh Couture, která dokonale klame tělem. Na první pohled spatřujeme tu nejobyčejnější věc na světě, a sice lahvičku čistícího přípravku s rozprašovačem. Ale vše je jinak! Tato na první pohled lacině vypadající lahvička v sobě totiž ukrývá velmi rafinovaný parfém, jemuž podlehne doslova každá žena, aniž by musela být fanatickou milovnicí blyštících se oken a zrcadel.

Moschino Fresh Couture je květinově-dřevitá překvapivá, úsměv navozující vůně, jež si pohrává se svěžími akcenty i svůdnou ženskostí.


Koupit nyní

Moschino opět potvrzuje, že nikdy nebylo, není a nebude další z řady jednoduše zaměnitelných módních značek, ale pokaždé dovede ohromit.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram