Na dárky pro muže stále není pozdě - co pořídit?

Na dárky pro muže stále není pozdě - co pořídit?

Štědrý den se přiblížil, ale ještě stále není pozdě. Pořiďte svému partnerovi kvalitního vánočního měkkouše. 

Kvalitní svetr

Darujte muži kvalitní svetr ze stoprocentní bavlny. Jednou hoďte za hlavu svetry se soby a Santa Clausem a raději vybírejte mezi důvěryhodnými značkami a svetry z jemného tenkého úpletu, který bude moci muž nosit i přes chladnější letní dny. Podlehký svetr jde v zimě nosit košili a přes něj teplý kabát a v létě ho oblékat na holé tělo spolu s chino kalhoty.  

Decentní polokošile

Černá, bílá a tmavě modrá - tři odstíny, k níž se jistě vámi obdarovanému muži hodí nová polokošile. Tričko s límečkem se dá nosit volnočasově i na ležérnější dny v práci. Úspěch stojí na výrobě ze stoprocentní bavlny a kvalitním střihu, který k postavě přilne. Nešetřete a pořiďte polokošile od značek jako Pierr Cardin či Hugo Boss.

Pohodlné pyžamové kalhoty

Mladí muži většinou preferují spaní ve volných trenýrkách, ti starší objevují kouzlo pyžamových kalhot. Pyžamové kalhoty se však hodí pro všechny muže bez rozdílu věku, je možné je koupit i jednotlivě. Právě to může hrát roli v tom, že je muž zkusí. Správný chlap přeci nebude nosit pyžamo! A my dámy tomu rozumíme, tak uděláme vstřícný krok a místo pyžama zabalíme partnerovi (tatínkovi nebo bráchovi) pod stromeček samotné pyžamové kalhoty. Zvykne si. A časem si je i oblíbí. 

omnihotels.com ; chlapisko.cz ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram