Na Halloweena do kina za stovku!

Na Halloweena do kina za stovku!

I přesto, že tento svátek nepochází z České republiky, získává si tu čím dál větší oblibu. 31. října 2019 si tak můžete zajít do Cinema City na Halloween Night.

Halloween Night pro filmové nadšence a milovníky hororů chystá nejenom filmové novinky, ale i úspěšné hororové snímky letošního roku, které pro tento večer vrátilo Cinema City do svého programu. Myšlenkou celé akce je, že čím více filmů uvidíte, tím méně zaplatíte.

Jaké filmy můžete během Halloween Night vidět? Druhá pokračování filmů TO a Zombieland, Krvavá nevěsta, Stáhni a zemřeš, Noční můry z temnot nebo návrat legendárního filmu pro děti - Addamsova rodina. Zvládnete-li během filmového maratonu vidět tři filmy, zaplatíte za každý jenom stokorunu. Za dva zaplatíte 260 Kč, a když vyrazíte pouze na jeden, bude vás film stát 160 Kč.

Vstupenky jsou k zakoupení jak na pokladnách, tak i online na stránkách Cinema City. Stačí si zakoupit voucher na vybraný počet filmů, který následně uplatníte zadáním kódu při zakoupení vstupenky na daný film.

A komu Halloween Night nestačí, ať dorazí v sobotu 2. listopadu do VIP Chodov. Kromě welcome drinku, filmu v pohodlných polohovatelných sedačkách, strašidelné výzdoby a neomezené konzumace jídla, popcornu, nachos i nápojů, si bude moci užít i speciálního menu, připravovaného pouze v tento den. Křupavé kuřecí nugetky s opečeným bramborem, vanilkové muffiny se zmrzlinou a dýňová polévka!

Kdo si tentokrát nechce lámat hlavu s kostýmem a raději by si užil Halloween v klidu ve svém oblíbeném kině, ať dorazí do Cinema City!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram