Na jaře frčí kanárkově žlutá, blankytně modrá, pomerančová a další!

Na jaře frčí kanárkově žlutá, blankytně modrá, pomerančová a další!

Nevíte jestli v obchodě máte sáhnout po halence raději v klasické letní bílé, nebo zaexperimentovat a zkusit elektrizující oranžovou či oceánově modrou? Letos můžete! Protože tyhle barvy na jaře a v létě 2014 letí!

Barvy, které zajisté potěší příznivce studených odstínů. Jsou jimi dvě modré - jedna světlá Placid Blue a její tmavší sestra Dazzling Blue.
Světlá modrá se bude krásně kombinovat nejenom z bílou klasikou, ale také s otatními trendy barvami pro teplé dni roku 2014! Hodí se určitě k Dazzling Blue, ale také k křiklavé fialové nebo kanárkově žluté. Tmavší barvu potom můžete určitě nosit ve spojení s černou či světlejšími odstíny modré a zároveň bude vypadat exkluzivně k výrazné fialové.

 

Vintage odstín šeříkově fialové pod názvem Violet Tulip. Skvělý pár bude tvořit s odstíny modré, zároveň se krásně kombinuje se zbytkem pastelových a neutrálních odstínů. 

Přestože je Hemlock regulérní zelená, dokazuje nám, že dokáže být i velice snadno kombinovatelná a svým způsobem neutrální. Stejně jako Violet Tulip i ona se bude lehce dávat dohromady s pastelovými tóny celého tohoto spektra. 

Neutrální přesto originální teplá barva Sand. U té je bezpochyby jasné, že se hodí téměř ke všemu, parádně doplní živé barvy. A dokonalý kontrast bude hrát v modelu společně se zářivou oranžovou. 

Znáte ten pocit, kdy žádná barva nemá ten správný odstín pro vaši náladu? Nejraději byste se zabalila do jednoduché šedé. Paloma je pak odstínem šedé přesně pro takové dny. Můžete si ji obléci samotnou pro jednoduchý outfit nebo ji rozzářit modrou či fialovou. Záleží to na vás!

 

Do života vás zaručeně probudí výrazná jahodová Cayenne! Splyne s neutrálními tóny kolekce, společně s bílou vytvoří zábavný letní outfit.

Freesia a Celosia Orange - dvě barvy, které jsou si tak podobné svou sytostí! Jsou teplé, energické, inspirovány květovanými vzory, kde se jejich kombinace určitě uplatní! Ve vašem letním šatníku by tak určitě neměly chybět!

Radiant Orchid nakonec - výrazná a křiklavá fialová, která vynikne třeba s odstínem Paloma, ale s Dazzing Blue budou tvořit dokonalou dvojici!

Která z barev míří do vašeho letního šatníku? A která tam má své místo nehledě na módní trendy?

Zdroj: pantone.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram