Na Monínci to vypadalo jako o Halloweenu

Na Monínci to vypadalo jako o Halloweenu

Zlomeniny, vykloubená kolena a úrazy hlav. Finálový večer MISS Prima křivky v ohrožení? Vůbec ne, to si jen finalistky netradičně užívaly posledního soustředění. 

Finalistky MISS Prima křivky 2015 se naposledy před finálovým večerem sjely ve Ski areálu Monínec. To ale ještě nikdo netušil, že si z jinak tradičního soustředění finalistky odvezou zcela netradiční zážitky, ne-li noční můry.

Tolik úrazů pohromadě hosté Ski areálu ještě nikdy neviděli. Předposlední den se totiž Monínec proměnil v provizorně zřízený lazaret, kam navezli oběti hromadné havárie nebo teroristického útoku. Zděšení hostů i personálu pominulo, když pochopili, že před jejich očima defilují účastnice závěrečné párty MISS Prima křivky, pro kterou organizátoři tentokrát zadali téma – pacienti lazaretu.

 

Závěrečné soustředění tedy pro finalistky byla nejen tvrdá práce, ale i zábava. Korunovaly ho i dárky partnerů soutěže, kteří se přijeli s dívkami osobně seznámit a byli velmi štědří. ISISPHARMA připravila pro finalistky balíčky své luxusní francouzské a švýcarské kosmetiky neotone, unitone4, ruboril, teen drem, vitiskin, uveblock, sensylia, nanoceuticals, secalia, kterou distribuuje jako výhradní dovozce pro ČR.

 

Zdroj: MISS Prima křivky

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram