Na vánoční nákupy do obchodního centra Atrium Flora

Na vánoční nákupy do obchodního centra Atrium Flora

Předvánoční shon už začíná a řada z vás jistě přemýšlí, jaké vánoční dárky pořídit své rodině a přátelům a hlavně kde je nejlépe a pohodlně všechny nakoupit.

Pokud chcete nasát tu pravou vánoční atmosféru a užít si nákupy s radostí, navštivte OC Atrium Flora.

Atrium Flora nabízí svým návštěvníkům na ploše 20 000 čtverečních metrů čtyři patra služeb a zábavy a 130 značkových obchodů s módou. Ve čtvrtém patře se nachází několik restaurací a multikino Cinema City s 3D kinosálem IMAX, v každém patře pak kavárna či občerstvení. Dětem je k dispozici dětský koutek, řidičům čtyřpatrové, nově zrekonstruované podzemní garáže.

Jako každý rok nechybí v obchodním centru krásná vánoční výzdoba. Vánoční kampaň obchodního centra Atria Flora pro letošní rok nafotila nová tvář soutěže Staň se tváří Flory Jana Bryndová.

Pokud o vánočních svátcích rádi děláte radost nejen vlastním dětem, ale i těm, které se bohužel dárků od vlastních rodičů nedočkají, pak je tu Strom splněných přání. Díky vám a stromečku, který je umístěn v OC Atrium Flora, jsou Vánoce pro děti z dětského domova v Žatci také šťastné a veselé. I tento rok budou kluci a holky ze žateckého dětského domova moci zavěsit svá přání na vánoční strom. V období od 1. do 23. prosince 2014 si můžete některé z těchto přání vybrat a splnit ho dítěti koupí dárku, který předáte hostesce v OC.

Využít budete moci také balicí službu, kterou naleznete v přízemí obchodního centra, tudíž nemusíte mít stres s tím, že vánoční dárky neumíte zabalit. A pokud si budete chtít na chvíli odpočinout a dopřát si něco opravdu vánočního, před hlavním vchodem naleznete tradiční vánoční stánky, kde si můžete dát například oblíbený punč nebo svařené víno.

K Atriu Flora se návštěvník dostane buď vlastním autem, nebo městskou hromadnou dopravou. Z metra trasy A, stanice Flora, je vchod do nákupní galerie přímo z vestibulu stanice.

Více informací o obchodním centru naleznete na webových stránkách atrium-flora.cz nebo na facebooku obchodního centra Atrium Flora.

Zdroj: double-u.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram