Nábytek Star Wars, o kterém jste jistě vždycky snili, si nyní můžete koupit v USA

Nábytek Star Wars, o kterém jste jistě vždycky snili, si nyní můžete koupit v USA

Nejspíš patříte mezi velké fandy Hvězdných válek a každou kapitolu mezigalaktické ságy naprosto hltáte. Pak vás nábytek v duchu Star Wars rozhodně potěší.

Když už se nějaký nábytek v duchu Star Wars objevil, vyráběl se v malých velikostech do dětských pokojíčků. Tentokrát však designér Kenneth Cobonpue myslí především na velké fanoušky, a přichází s kolekcí nábytku, kterou původně plánoval prodávat pouze na rodných Filipínách. Nyní jsou však tyto kusy k dispozici i v 11 státech amerických, ve vybraných prodejnách a showroomech. Asi vás trošku zklameme, ale on-line objednání zatím není možné. Snad se ale dočkáme…

 

Kenneth Cobonpue je návrhářem, jehož nábytek se objevuje v hotelích a restauracích po celém světě. Je velmi známý tím, že používá přírodní materiály jako je ratan a bambus, které zapojil i do této kolekce. Hlavní slovo však u Star wars křesel mají polyethylen,  nylon, ocel a hliník.

Křesla v černé a bílé barvě jsou modelována podle stíhaček Empire, zatímco židle jsou podle těch originálních Dartha Vadera a jeho pána Darth Sidiousa, zlého císaře Palpatina. V kolekci můžete vidět i lampu inspirovanou bojovníky Jedi, kteří mají své světelné meče, stejně tak i lampa má své LED světelné meče. Ke koupi jsou i stoličky či stolky. Vnímáte tu mocnou sílu?

kennethcobonpue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram