Nadcházející podzimní sezona bude nezvykle barevná

Nadcházející podzimní sezona bude nezvykle barevná

Z neutrálních barev se místo černé budou nosit jemnější šedá a koňaková, které doplní zářivé tóny červené, modré, žluté, vínové, šeříkové nebo cypřišové. Inspiraci, jak tyhle odstíny zkombinovat, najdete právě zde.

Slušivý podzimní outfit do práce nebo i na procházku tvoří úzké džíny, bílé triko, červený kardigan a koňakové kozačky sladěné s kabelkou. K dokonalosti ho dotáhnete červeným lakem na nehty a zlatými detaily.

Večerní akce letošní zimy si žádají barvu čarovných orchidejí a červeného vína. Nebojte se ji zkombinovat se zlatými a stříbrnými akcenty a také s lodičkami ve stejném tónu. Letos se totiž nosí jen ty výrazně barevné.

Oblečení s rockovými prvky zjemní oversized svetr v módní cypřišové, který sluší každé postavě a navíc příjemně zahřeje. Se stále oblíbenými plísňovými džínami tvoří opravdu dokonalý pár.

Další barvou nadcházejících chladných dnů je tlumená žlutá, která bude slušet společenským šatům i outfitu pro každodenní nošení. Nejlépe vypadá s černou, bílou anebo moderní šedou. Hravý sportovní look nezapomeňte doplnit hodinkami nebo jiným šperkem v tomto trendy odstínu.

Milovnice modré pak letos můžou sáhnout po královské nebo kobaltové variantě, doplňky v kterémoli z těchto výrazných odstínů krásně ozdobí např. super moderní šedé šaty z teplákoviny.

Zdroje obrázků: elle.com, pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram