Nádech erotiky i sportu - jaro Alexander Wang přináší mnoho stylů

Nádech erotiky i sportu - jaro Alexander Wang přináší mnoho stylů

Přehlídka Alexandera Wanga odhalila zejména jednu důležitou událost - spolupráci s adidasem. Takže proto ten sportovní nádech. Už chápeme. 

Na molo vyšly modelky v minikraťasech, oversize croptopech a s výrazným náznakem sportovního stylu. Ještě aby ne. Značka totiž představuje svou spolupráci se sportovním gigantem adidas. Basketbalové kraťasy, mikiny s kapucí, šusťákové bundy zkrácené pod prsy, obepnuté dresy s barevným lemováním a mnoho dalšího tudíž bylo v jarní kolekci 2017 na místě. Wangovi se obdivuhodným způsobem podařilo propojit to všechno s nadčasovostí basic kousků a elegancí. 

Jeho kolekce ale postupem času změnila styl a přešla od sportovních modelů s trochou ženskosti k modelům ženským s trochou sportovního nádechu. Tím si Wang zařídil kontinuitu přehlídky a zároveň udržel modely v kolekci podobné i přesto, že styly představil ve skutečnosti dva a velmi odlišné. Jeho jarní kolekce 2017 může být důkazem toho, že sportovní a elegantní styl od sebe nemají zase tak daleko, jak předsudky říkají, a lze je šikovně propojit do fungujícího kompletu. V druhé části přehlídky převládaly černá a bílá, žabky, podprsenkové topy a sukně. Nechyběla ani trocha provokace v podobě průsvitných materiálů.

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram