Náhled do chystané kolekce Balmain for H&M, která se objeví v listopadu 2015

Náhled do chystané kolekce Balmain for H&M, která se objeví v listopadu 2015

WOW. H&M vpustilo do světa pět kampaňových snímků k nově chystané kolekci s Balmainem. A věřte, že více luxusní kolekci jsme si v řetězcových obchodech nemohli přát!

BALMAIN & JEHO TVÁŘE

Značka Balmain se vyznačuje velmi specifickým vkusem v módě a tudíž i vysoce originálními a autentickými kolekcemi. Balmain jednoduše jen tak nezaměníte. Již před měsíci bylo avizováno, že se populární řetězec H&M chystá na spolupráci právě s Balmain. Kolekce se má v prodeji objevit 5. listopadu 2015 a tak už byl nejvyšší čas, aby svět obletěly nějaké fotky. Bylo jich pět a všechny patřily do kampaně, která kolekci doprovází. A jelikož se jedná o velkou událost, i tváře kampaně byly velmi známé - Gigi Hadid, Kendall Jenner a Jourdan Dunn. 

PROSTŘEDÍ

Prostředí kampaně bylo zvoleno velmi pečlivě. Ultramoderní vagón metra jen podtrhl futuristicky zaměřenou módní kolekci. Společně s dvěma pánskými modely, jedny z nejznámějších modelingových tváří této doby, pózovaly v oblečení z netrpělivě očekávané spolupráce pod názvem Balmain for H&M.  

JAK TO BUDE VYPADAT?

Jelikož fotek, které nám H&M ukázalo, bylo pět a modelky tři, mohli jsme zahlédnout skvělých 15 dámských modelů z celé kolekce. Díky kampani jsme tak dostali docela jasný náhled na styl kolekce, která se definitivně představí začátkem listopadu. Velké množství kvalitních a luxusnějších materiálů zajistí oblečení jedinečnost samo o sobě. Nejde jen o bavlnu a kůži. Kolekcí se budou proplétat neobvyklé materiály se zajímavými finishy. Zároveň bude některé oblečení velmi zdobné - už teď si na fotografiích můžeme prohlédnout spousty celoplošných výšivek jak na dámské, tak i na pánské části kolekce, které se jen tak v řetězcových produktech neobjevují.   

NOSITELNOST? ZARUČENA

Modely na focení oblékly také mohutné zlaté šperky - především statement náhrdelníky a robustní prsteny, které se nebály kombinovat společně s širokými kovovými náramky. I když se může na první dojem zdát, že oblečení obsažené v kolekci Balmain for H&M je příliš extravagantní na české ulice a obyčejný denní život, není tomu tak. Byť přiznáváme, že některé kousky jsou opravdu výrazné a nepřehlédnutelné, jiné mohou lehce doplnit váš šatník a stát se tak neodmyslitelnou součástí zimních outfitů. Třeba kožené legíny jsou dokonalým basic kouskem, stejně jako pánské sako s koženými detaily a dvouřadým zlatým zapínáním

PS: TAK V LISTOPADU!

hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram