Nápisy, slogany a loga hitem léta 2014

Nápisy, slogany a loga hitem léta 2014

V sezóně inspirované z velké části streetovou a sportovní módou samozřejmě mají svoje místo i nejrůznější slogany, loga a výrazné potisky. Ojevují se jak na topech a tričkách, tak na šatech, moderních overalech nebo mikinách. 

Nebojte se ani experimentů, ale pamatujte, že i v tomto případě méně znamená více a potištěné věci vyžadují kombinaci s jednoduchými kousky, které s nimi budou barevně i stylově dokonale ladit.

Tento outfit od Jeremyho Scotta ve výrazných barvách představuje vše, co budete potřebovat letos v létě – krátký top s vtipným potiskem, zajímavě střiženou lesklou minisukni a nezbytné sluneční brýle ve stejném odstínu.

Nápisů se nemusíte bát ani na šatech jako dělaných na vydařenou letní party. Své o tom ví Christian Dior, který je právě letos na svých modelech použil. V jeho podání skrývají dobře míněné rady a navíc působí velmi vkusně a nenápadně.

Naopak značka Ashis se tentokrát rozhodla pro opravdu nepřehlédnutelný potisk. Kolekce, která vznikla ve spolupráci s Coca Colou, jistě zaujme nejednoho milovníka tohoto proslulého sladkého nápoje.

Na ekologii pak myslela značka Kenzo, která věří, že novou kolekcí popisující nepříznivý stav naší přírody pomůže ochraně životního prostředí. Pokud se tedy rozhodnete pro nějaký z jejich modelů, budete zaručeně trendy a navíc pomůžete dobré věci.

Zdroje obrázků: vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram