Narozeniny, škola, outfit, maturita

Narozeniny, škola, outfit, maturita

Vanessa se svým blogem vážně nezahálí a svůj čas naplno věnuje svému blogu. Pojďte se s námi podívat, co všechno stíhá.

Květen, klauzury, maturita

 

Je konec května a není to tak dávno, co jsem oslavila své 18. narozeniny! 

Byla to téměř týdenní oslava :). Máme doma takovou tradici, že oslavenec musí jít večer před svými narozeninami brzy spát, aby mu ostatní členové rodiny mohli v jídelně připravit výzdobu na ráno a na další 3 dny po narozeninách. Tato rodinná rána a oslavenecká snídaně jsou pro mě asi nejkrásnější momenty při oslavování. Další oslavu jsem měla “na tajno”. Můj přítel si musel ve městě něco vyřídit a potřeboval se zastavit v jedné kavárně. Když jsem sešla schody do podzemní části kavárny, stáli tam téměř všichni moji nejbližší přátelé, včetně spolužáků, kteří v ruce drželi cupcaky s 18 svíčkami a křičeli “ VŠECHNO NEJLEPŠÍ”. Přiznám se, dohnali mě k slzám. Dále následoval můj svátek (mám ho den po mých narozeninách), který jsem oslavila s maminkou v jedné restauraci výborným obědem. Ke konci týdne grilováním s přáteli a o víkendu ještě jedna slavnostní večeře. Přeci jen osmnáctiny jsou jenom jednou a já jsem se jich opravdu nemohla dočkat.

Snad brzy přijde nějaký ten iPhone post na můj blogprotože mám v mobilu krásný fotečky z toho kouzelného dne (čekala jsem na něj fakt dlouho). Haha. A snad se mi z toho vyklube i nějaké to video na Youtube.

 

Včera jsem tak přemýšlela ve městě, že vlastně příští rok, v tuto dobu, už budu mít odmaturováno a pro mě je až nepochopitelné, jak ten čas letí. Když mi na gymplu říkali, že to či ono budu potřebovat vědět na maturitu, nedávala jsem tomu důraz, protože jsem si říkala, že to je za dlouho. Ještě k tomu mi ten třeťák utíká úplně strašně rychle. Tím zároveň chci pogratulovat všem maturantům, co ty zkoušky zvládli!

Nám teď na škole začalo období klauzur, což jsou pololetní práce na určité téma, které musíme zpracovat dle našeho oboru. Sama to téma moc nechápu, takže nevím, co bych k tomu dodala. Spíš se přiznám, že se teď věnuji víc blogu a Youtube než své tvorbě, ale teď budu muset zase trošku máknout v té umělecké sféře. Ale stále tu chci být přítomná a aktivní, tak pro změnu držte palce mně.

V tomhle outfitu se cítím velmi dobře. Myslím si, že vyjadřuje skvěle moji nerozhodnost, jestli se obléct víc elegantně, vintage, nebo sportovně.

Zvolila jsem syntetický krátký kožíšek, basic bílé triko a mom’s jeans, které jsem hledala velmi dlouho. Ne, že by byly mom's jeans vzácnost. Chtěla jsem, ať je to ta pravá džínovina (už ji naleznete jedině ve vintage obchodech) -  ne žádná wanna be denim materiál. A nakonec, snad nejpohodlnější boty na vysoké platformě a  podpatku, co vlastním. Ty jsou z Forever 21.

 

Tak, budu přidávat a psát… takže nezapomeňte mě sledovat. XO 

Vaness loves you

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram