Naše jarní módní MUST HAVES 2017

Naše jarní módní MUST HAVES 2017

Nazouvací botky, tenisky, květiny (na oblečení, zahradě i na stole), pastely, denim, šťavnatá tvářenka. Na tom, co je na jaře MUST HAVES, jsme se naprosto shodly! 

Péťa (šéfredaktorka)

" Tak já se toto jaro neobejdu bez RŮŽOVÉ; boty, čepice (baseballky), trička, svetry a taky se neobejdu bez Longboardu a Penny Boardu. Na můj věk trochu prapodivné, ale já si to náramně užívám a sleduji ten ohlas. Mé dcery se děti ve škole ptají: "To byla tvoje maminka na tom Penny Boardu?" Jedna paní ve škole mi řekla, že mě mezi dětmi přehlídla. Doufám, že až vyrazím zas na otevřené zahrádky na jarní, letní drink, že mi prodají PIVO. :) To je další věc, na co se těším. Zahrádky, přátelé, pokec a legrace. Těším se moc. Růžová to může být..."

Janča

"Jaro mám jednoznačně ze všech ročních období nejradši. Nejspíš i proto, že jsem jarní dítě, ale také proto, jak příroda ožívá a vše se vybarvuje. A s tím jsou vlastně spojená i má jarní must haves: Co se týče kosmetiky, jaro pro mě značí ústup všemu. Nalíčené oči a decentně růžová líčka plně stačí. Vždyť začíná svítit sluníčko a vitamín D se musí co nejvíce dostat pod kůži, tak ho k ní pusťme... Za mě jaro hlásá jen decentní nebo nude líčení. Zadruhé jaro a pohodlí, to jde přeci ruku v ruce, no nee? Takže mé druhé jarní must have je nízká pohodlná obuv! Ale fantazii se meze nekladou, vybírejte podle vlastního vkusu, vždyť je tolik krásných střevíčků, které bychom měly mít v botníku. Do třetice je jaro plné květin a nápisů. A oboje by nemělo chybět na vašich tričkách! Zkuste to originálně, vtipně a po svém. To je za mě třetí jarní must have! Více volnosti, méně vážnosti..."

Domča

"Mezi moje MUST HAVE kousky na jaro neodmyslitelně patří sliponky. Jednoduché nazouvací botky, které jsou pohodlné a navíc stylové. Teď nejraději nosím neutrální šedé s kamínky, které doplním šedou kabelkou RESERVED s chlupatou bambulí. Nesmím zapomenout také na khaki koženou bundu, která je pohodlná a hodí se skoro ke všemu. Na jaře se také krásně nosí roztrhané kalhoty, a proto u mě nesmějí chybět. Nejraději mám boyfriendy. Na závěr bych doplnila nezbytné sluneční brýle, květinový parfém a bronzující tvářenku."

Verča

"Ujíždím na bledě modré. A nemá to konce. Nové světle modré šaty, které měním akorát za světlé džíny. Světle modrá kabelka a pak taky tmavě modrá, která svůj světlejší odstín ideálně doplňuje. V té jsem si koupila nové tenisky. Po pár sezónách, co se nosí šaty a sukně s teniskami, jsem totiž k tomuto trendu dospěla také. A jo, chce to trpělivost a ten trend opravdu pochopit. Také jsem na to několik let reagovala nedůvěřivě. Ale bílé tenisky a pruhované šaty teď miluju. Taky crop topové mikiny a svetry. A dokonale sjednocenou pleť, výraznou tvářenku a rtěnku. No a potom bledě modrou, kdyby vám to náhodou uniklo... Na všem a pořád."

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram