Naši hokejisté v civilu

Naši hokejisté v civilu

Jak hrají hokej, můžeme aktuálně sledovat velmi bedlivě. Jak se ale naši hokejisté oblékají, když na sobě nemají hokejové dresy?

Jakub Voráček

Dvaceti sedmi letý český profesionální hokejový útočník aktuálně hrající za klub Philadelphia Flyers v National Hockey League by se dal nazvat českým lvem, alespoň co se jeho vizáže týče. V rámci mistrovství světa v ledním hokeji můžeme sledovat jeho dravost a vzpurnou povahu. Nejenom, že je našemu týmu přínosem, ale rovněž sympatickou osobností, jež například založila nadaci Jakuba Voráčka. Voráček se navíc stal nedávno otcem, narodil se mu syn Jakub a jeho přítomnost si s láskou užívá, což zveřejňuje i na svém facebookovém profilu. V módě má jasno, jakákoliv pokrývka hlavy je super, zbytek oděvu musí plnit především podmínku pohodlnosti a pak je tento muž spokojený. Inu, proč by ne.

Michal Kempný

Šestadvacetiletý český profesionální hokejový obránce, hrající za klub Chicago Blackhawks v NHL a srdcem hráč Komety Brno vnáší nejenom do populárního sportu svůj veliký um. Oblékání sice rovněž upřednostňuje pohodlné, avšak svůj styl má a ležérní elegance mu není úplně cizí. Myslíme si, že o tomto hráči ještě hodně uslyšíme.

 

David Pastrňák

Dvacetiletý český hokejový útočník momentálně hrající v týmu Boston Bruins v americké NHL, má styl i smysl pro humor. O tom svědčí jeho profil na sociální síti. V módě se nevyhýbá ani oficiálním oblekům, a s jeho výrazným obličejem by určitě mohl zapůsobit v kampaních nejedné módní značky. Co mu většinou nechybí, jsou sluneční brýle. V roce 2015 vyhrál Pastrňák kategorii Junior v anketě Zlatá hokejka a my věříme, že to není poslední cena, kterou získal.

facebook.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram