Návrhář Michal Marek pomáhal svou originální kolekcí na charitativní přehlídce

Návrhář Michal Marek pomáhal svou originální kolekcí na charitativní přehlídce

Talentovaný český designer vytvořil moderní kolekci plnou zlatavých odlesků, romantiky i modely se sportovními prvky snoubící eleganci pro denní nošení! Přehlídka proběhla formou charitativní akce pro neziskovou organizaci Bona, o.p.s.

Móda pro všechny

Michal Marek myslí především na ty druhé. Už tím je výjimečný. Přehlídku pořádal s myšlenkou věnování peněz pro potřebné účely, a to psychicky nemocným, kteří se začleňují do normálního chodu života. Za dobrým úmyslem stála propracovaná kolekce, která se skládala z ženské, pánské a unisexové sekce. Celou kolekcí se nesla představa o svobodném světě bez hranic. Tak jako byl svět stvořen bez hranic, tak i móda je bez jakéhokoliv rozhraní a proto název 24/7/365. Od černých modelů přes zlaté, neonově barevné až po bílou: návrhář stvořil povedenou kolekci podle svých představ.

Na den i noc

Modely vhodné na denní nošení byly představeny na modelech i modelkách. Sportovně laděné soupravy byly v zářivých barvách, nebo naopak v klasické černobílé kombinaci. Moderní materiály propůjčily retro stylu souprav apartní dojem, působily svěže a vhodné do dnešní doby. Pro ženy je v kolekci výběr z kostkovaných, pruhovaných, béžových i brokátových kompletů, šatů, overalů, topů a kalhot. Zavinovací styl zapínání u žen působil neskutečně sofistikovaně svou jednoduchostí a propracovanou krejčovinou. Originální látky dodávaly jednotlivým kouskům jiskru.

Pomoc od slavných tváří

Designér si na pomoc pro dobrou věc přizval i slavné tváře. Agáta Hanychová předvedla bílý romantický model šatů, ve kterém vypadala půvabně a něžně. Další bílý model s hlubokým výstřihem a jemnými třásněmi po celém objemu vypadal étericky na Kateřině Votavové. Na mole se objevila i Bára, která je tváří celé kampaně a kolekce. Navzdory handicapu z ní byla skvělá modelka. Celá přehlídka byla podle posledního celosvětového trendu: muži i ženy na stejném mole. Michael Marek pomalu mění český pohled na módu a dodává potřebný šarm, který na přehlídkách často chybí. 

 

Zdroj; marekmichal.com, instagram.com, FB

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram