Návrhářka Eva Vontorová představila se svou značkou Ether novou kolekci

Návrhářka Eva Vontorová představila se svou značkou Ether novou kolekci

V druhé polovině června proběhla v Praze módní přehlídka české značky Ether ve spolupráci s Deelive design store. NOVA COLLECTION ukázala jedinečné modely s originálními doplňky.

Na první pohled modely, které vytváří v šatníku základní kousky a nezaměřují se na sezónní výstřelky, jsou tím, co ve své skříni ocení každá žena. Kolekce plná městské elegance s moderními sportovními detaily, s originálními koženými doplňky a redesign psaníčky Trigon působí hodně všestranně. „Principem NOVA COLLECTION je nadčasovost, univerzálnost a snadná kombinovatelnost jak jednotlivých kusů v kolekci navzájem, tak s dalšími běžnými prvky šatníku,“ řekla o kolekci návrhářka Eva Vontorová.

V rámci komorní přehlídky představila 7 letních looků a 4 looky na sezónu podzim / zima, i když stále platí, že modely můžete různě kombinovat. V letní části najdete šaty, overaly, mikinu, kožené kalhoty i lehký trenčkot. Všimnout si u těchto modelů můžete detailů, které je propojují, jako je zvlněná linka a trenčkotový pásek v koženém provedení či nárameníky.

Zimní looky pak obsahují kabát, mikinu, sukni, tylové i večerní šaty nebo také roláky, které plně zastoupí i spodní prádlo, jenž ze svrchního oděvu záměrně smyslně vykukuje. I zde můžete hledat grafiku v podobě zvlněné linky nebo geometrické tvary psaníčka.

Ostatně je to právě psaníčko Trigon, které se díky svému minimalistickému stylu a výraznému tvaru stalo jedním z bestsellerů značky Ether. Prahnou po něm nejenom české ženy, ale rovněž asijské trhy. Nový design mu dopřál kožené popruhy s odepínacími a vyměnitelnými ramenními polstry. Ty jsou navíc v různých barevných provedeních či s kovovými řetězy. Všechny prvky tohoto psaníčka jsou k zakoupení samostatně a můžete si je tak libovolně kombinovat.

Do 20. července 2018 bude v Deelive design store probíhat Ether pop-up store, kde bude exkluzivně v prodeji nový design psaníčka Trigon a dále také ostatní kabelky a batohy značky Ether.

Zdroj fotek:Ether

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram