Navštivte restaurace kuchaře Zdeňka Pohlreicha z vašeho domova

Navštivte restaurace kuchaře Zdeňka Pohlreicha z vašeho domova

Nahlédněte do prostor restaurací kulinářského "učitele národa" Zdeňka Pohlreicha, nyní i z pohodlí vašeho domova.  

Prohlédli byste si rádi prostory nové japonské restaurace YAMATO na pražských Vinohradech, Art Deco Imperial hotelu a Café Imperiál, nebo snad restaurace Divinis? Pak jednoduše přijměte pozvánku od českého šéfkuchaře, gastronoma a moderátora několika televizních pořadů k prohlídce jeho restaurací. 
 
Jak se tedy do jeho restaurací dostanete? Je to snadné. Zdeněk Pohlreich si totiž nechal vytvořit virtuální prohlídku svých restaurací YAMATO, Divinis a Café Imperiál a tak si již nyní každý fanda dobrého jídla, může nově prohlédnout prostory Pohlreichových restaurací z pohodlí svého domova.
Jak tedy na to?
Možností je několik, ale nejsnáze to půjde pomocí vyhledávače google.cz, kde vyhledáte "YAMATO Restaurant Praha" a následně v profilu firmy kliknete na "Prohlédnout interiér". Jednoduché, že?
 
Potom se již můžete procházet prostory nové japonské restaurace. Stejným způsobem si prohlédněte i krásné secesní a kubistické interiéry Art Deco Imperial hotelu a Café Imperiál v Praze. Do vyhledávače google.cz zadejte tentokrát "Café Imperiál" nebo "Art Deco Imperiál Hotel" a projděte těmito úžasnými prostory, jako byste byli přímo na místě. V neposlední řadě doporučujeme nahlédnout i do restaurace Divinis.
 
Pokud jste se dosud k návštěvě některé ze zmíněných restaurací neodhodlali, projděte si virtuální exkurzi, která vás třeba nakonec přesvědčí k dlouho zvažované rezervaci.
 
Zdroj: protext, google

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram