Nebesky nádherné plesové šaty

Nebesky nádherné plesové šaty

Snila jste někdy o šatech, které by byly jako z jednoho z Popelčiných oříšků? Můžete je mít. Dají se snadno sehnat třeba na Zootu a jejich cena není závratná. 

Sníte o dokonale nádherných šatech plných šifónu, krajek, vyšívání a korálků? Přála byste si obléct naprosto skvostné šaty a vyrazit v nich na ples? Vaše sny nejsou nereálné. Abyste si mohla koupit luxusní společenské šaty, nemusíte si na ně připravit desítky tisíc. Ať už toužíte po krátkých nebo dlouhých, značky jako Chi Chi London a Little Mistress vám nabídnou takový sortiment střihů a barev, že nebudete vědět, jaké dřív! Pokochejte se trendy starorůžové a vínové na aktuálních plesových modelech 2017.

  
Světle růžové šaty Chi Chi London  2 399 Kč ; Vínové šaty Little Mistress 3 299 Kč ; Starorůžové šaty Chi Chi London 1 949 Kč

Plesová sezóna se vždy trochu poddá trendům, tentokrát na ni mají výrazný vliv módní odstíny - modrošedá a starorůžová. Studený modrošedý odstín bude slušet jak blondýnkám, tak brunetkám, a navíc mezi ostatními dámami v černých šatech vyniknete. Je libo splývavé maxišaty, nebo dáte přednost spíše krajkovaným minišatům s prodlouženou sukní vzadu? Ať tak či onak, jedno je jisté - letošní sezóna skýtá tolik možností a nádherných dostupných modelů, co spousty před ní ne! Užijte si ji.

Ale nejdřív si vyberte ty správné šaty.

  
Modré maxišaty se zavazováním za krkem Chi Chi London 2 199 Kč ; Tmavě modré krajkované šaty Chi Chi London 1 999 KčModré maxišaty s průstřihem na zádech Little Mistress 3 299 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram