Nebesky nadýchaný Pre-fall Reem Acra 2016

Nebesky nadýchaný Pre-fall Reem Acra 2016

Při pohledu na poslední kolekci návrháře Reem Acra se nám do paměti snad již navždy vryl dojem, jak vypadá anděl. Protože pokud andělé existují, nemohou vypadat jinak, než jak nám Pre-fall nastínil. 

Když Reem Acra navrhoval novou kolekci, učitě mu hlavou běhaly myšlenky na hollywoodské červené koberce a také na nadpozemsky nádherné anděly procházející se po nebeských obláčcích. A své myšlenky dokázal ztělesnit ve formě šatů s řasenými šifonovými sukněmi, postříbřenými korzetovými vršky a v celokrajkovaných modelech. 

Kombinace bílé, do které ukáplo trochu modré a pak tmavě modrá se zlatými sněhovými vločkami v populárním ombré efektu, nám vzala dech. Na období vánočních svátků jsme si nemohli představit nic honosnějšího. Andělský dojem podtrhly účesy na blonďatých vlasech modelky a do přímého kontrastu se postavilo černé ostré líčení očí, které jako by nás chtělo upozornit, že andělé, které vidíme, jsou současní a žijí s námi v této době. V době výrazného líčení a také v době plné kontrastů...

Pak jakoby návrháře přešla chuť na nadýchaný šifón a hory třpytek. Tak vzal tužku a později také luxusní materiály a sestrojil dohromady pár modelů plných krajek. K těm přidal široké sukně, u kterých představil nový typ střihu - vepředu je zkrátil a vzdadu nechal delší. Přesto, že podobný nápad u sukní již tady byl. Reem Acra ho pojal po svém a podle nás zatím úplně nejlépe! 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram