Nebudete věřit, které šaty jsou číslo 1 v Evropě

Nebudete věřit, které šaty jsou číslo 1 v Evropě

Už jste se stihla podívat na všechny módní trendy letošního léta a postarat se o to, že budete letos v létě  módní a úžasná?

Potřebujete pomoc? Pomůžeme vám - čtěte dál a zjistíte, jaký jsme připravily přehled o módních trendech pro šaty a plavky.

Manzara je skvělá společnost, ve které se o vaše objednávky starají  tři úzce spjaté kamarádky – Lucie, Hana a Klára.

“Každý rok jedeme spolu k moři a letos jsme se rozhodly, že vyzkoušíme všechny módní trendy z našeho pracoviště  zde v Manzara, a pak si můžeme všechny společně odpočinout na dovolené bez starostí.

Sestavíme přehled o všech trendech, které ovládají a inspirují nové modely šatů a plavek ve světě módy a připravíme výběry těch nejlepších. Tento rok vládnou barvy, vzory a speciální prostřihy, které činí vzhled perfektním. Chcete vědět více o našem módním dobrodružství, a co na nás zapůsobilo nejvíce? Rychle přečtěte tento článek do konce :)

Naše Lucie je živá dívka se spoustou energie, která se nebojí ničeho nového. Během přehledu trendů byla okamžitě uchvácena živými barvami a speciálními vzory, které inspirovaly naše letní šaty. Připravila šaty s velkým množstvím barev, které zajistí, že na sebe upoutáte pozornost a budete vyčnívat z davu.

Hana je jednoduchá a vždy elegantní klidná dívka a je zcela opakem Lucie. Její jednoduchost a elegance se ukázaly při výběru perfektních letních šatů pro naše dobrodružství. Byla inspirována jednoduchými šaty s malými, ale zajímavými detaily, díky kterým vypadají opravdu fantasticky.

Já, Klára opravdu obdivuji přírodu a samozřejmě vždy dám dohromady přírodu a módu. Vybírám šaty s krásnými květinovými vzory, které v živých barvách dělají letní oblečení úžasným a vhodným pro každou příležitost. Rychle překontrolujte to, co jsem pro vás připravila, protože tyto šaty jsou tak krásné, že je prostě musíte mít! Nezmeškejte bohatou ponuku pro společenské šaty.

Když jsme po několika dnech únavného vyhledávání a tvrdého rozhodování (věřte mi, opravdu jsme tvrdě pracovaly :-) ) měly pro vás připravené dokonalé šaty, jdeme se podívat na módní trendy  v plavkách.

Lucie  samozřejmě hledala největší prodejní hity, vybrala mezi nimi a připravila zajímavou nabídku. Tak zajímavou nabídku, že jsem si zvolila jeden model i pro sebe.

Jednodušší modely plavek okouzlily naši Hanu, které se vždy podaří vybrat něco, co zapůsobí na všechny naše zákazníky a také na mnoho módních hvězd. Znovu udělala skvělou práci!
V tomto roce jsou č. 1 jednodílné plavky, které mě ohúrily! Hodí se pro každou postavu a dokonale skryjí všechny neúspěšné pokusy odolávat čokoládě, díky čemu dnes mám drobné problémy zapnout své džíny. Rychle si vyberte ty svoje oblíbené.

 

Doufám, že se vám líbil náš výběr a že jsme vám usnadnily výběr šatů a plavek pro perfektní letní oblečení. Teď, když čtete tento článek, my už hledáme nové módní trendy a brzy vám budeme psát více novinek ze světa módy.

 

Módní přítelkyně z Manzara vám přejí krásné léto!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram