Nechte se vtáhnout do sneakers nálady s novou kampaní Converse

Nechte se vtáhnout do sneakers nálady s novou kampaní Converse

Converse vám představuje jedinečnou kampaň #sneakerswould. Zatočte s nudou, odhoďte zábrany a provokujte, vnímejte výzvy, buďte spontánní, buďte sneaker! Teď nebo nikdy!

Zážitky nebo nudu? Tak jinak... zhasnout světla, vyhodit odpadky, jít si zaběhat nebo zdemolovat hotelový pokoj, zhoupnout se na lustru a utíkat před policajty? Teď nebo nikdy! Nová kampaň Converse dává jasnou volbu. Spolu s kolekcemi Chuck Taylor All Star Back Zip a Chuck Taylor All Star Tri Zip inspiruje, oslavuje a hlavně provokuje. Spontánnost má hlavní slovo, už žádné upejpání! Otázka zní: Tenisky nebo boty... ještě váháte?

„Život by neměl být cestou do hrobu s cílem dorazit tam v atraktivním a dobře zachovalém těle, ale raději v oblaku kouře uhnout z hlavní, tělo opotřebovat, totálně vyčerpat a křičet: WOW! To byla jízda!“. To říká Hunter S. Thompson, vzpurný spisovatel, který se stal inspirací pro kampaň #sneakerswould.

Sneaker je ten, kdo odloží veškeré zábrany a vrhá se po hlavě do neznáma! Je vzpurný, mladý, kreativní, odvážný a žije přítomným okamžikem. Řídí se srdcem, ne rozumem. Nedělá věci kvůli pozornosti... proč by to sakra dělal?! Nestará se o to, co si  kdo myslí.

A takové jsou i samotné Converse tenisky v kolekci Chuck Taylor All Star Back Zip a Chuck Taylor All Star Tri Zip.

Jsi Sneaker nebo Shoe? V životě existují dvě cesty. Být v bezpečí a rozvážný nebo vnímat výzvy a riskovat. Odhoď zábrany a provokuj! #sneakerswould kampaň staví na Sneakers hrdinech ve spontánní kreativní akci.  Je to kampaň možností a my volíme dobrodružství!

Mrkněte na Sneakerswould filmy, které vás do sneakers nálady vtáhnou od první vteřiny:
Fredrikf film from Sneakers Would 1         
Fredrikf film from Sneakers Would 2        
Zack Ella film from Sneakers Would 1    
Zack Ella film from Sneakers Would 2   

Zdroj: converse

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram