Nejen textilní galanterie vám poskytne vše pro domácí tvoření

Nejen textilní galanterie vám poskytne vše pro domácí tvoření

Ráda se doma ponoříte do šití, háčkování nebo vyrábění dekorací? Pak pro vás bude ráj procházet se po stránkách textilní galanterie. 

Způsobů kreativního vyjádření snad stále přibývá. Zatímco dříve ženy šily a pletly, aby ušetřily rodině peníze nebo jednoduše proto, že dané kousky nebyly k sehnání, dnes se šije, plete, háčkuje a tvoří jen za jedním účelem (nebo dvěma) - relaxace a sebevyjádření. Pokud i vy patříte mezi ty, které baví hrát si s látkami, vlnou, papírem a řadou dalších materiálů, dokážeme si představit, jaký ráj pro vás znamenají návštěvy papírnictví a švadlenek. Ještě větší sortiment nabízí textilní galanterie na internetu, kde seženete vše, co ke svému nejnovějšímu projektu potřebujete.

Hrátky s látkou, jehlou a nití

Ať už šijete oblečení sobě nebo dětem, případně se zabýváte jen výrobou domácího textilu od ubrusů k závěsům, textilní galanterie před vás rozprostírá široký sortiment všeho, co byste mohla potřebovat. Od krejčovských potřeb jako jsou cívky, jehelníčky, metry nebo lepidla, přes stuhy, lemovky a záplaty, až k plastovým doplňkům, peří, nitím a jehlám. Do popředí se zase pomalu dostává vyšívání. Proč? Nepotřebujete k němu nic víc než látku, jehlu a nitě, a s trochou šikovnosti ho zvládne kdokoli. Drobnými výšivkami si můžete ozdobit límečky košil, pánům kapesníky nebo si vytvořit vlastní trendy výšivky na bundě, džínech či kdekoli jinde.

Řádění s papírem

Zábavu, relaxaci i pocit sebevyjádření si můžete užít také na papíře. Ať už se ráda po večerech zanoříte do scrapbookování, tvoříte s dětmi nebo milujete lepení a kompletování módních nástěnek, ozdob a vychytávek není nikdy dost. Sortiment výtvarných a kreativních potřeb vám poskytne nepřeberný výběr scrapbookových sad, samolepicích krajek, korálků z nejrůznějších materiálů i potřeb pro patchwork nebo výrobu šperků.

Tak jak strávíte další večery? U televize nebo raději s jehlou, látkou, papírem a lepidlem?

prima-obchod.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram