Nejkrásnější jarní šátky - který bude váš?

Nejkrásnější jarní šátky - který bude váš?

Šátky neslouží jen k zahřání krku. Ochrání před sluníčkem, deštěm a zdobí nejn krk, ale i kabelky. Vybrali jsme pro vás šest těch nejkrásnějších pro letošní jaro. 

Hedvábné šátky nejvíce sluší dámám ve zralém věku, ale perfektně je umí oblékat i pařížanky. U nás nejlépe vypadají na uchách kabelek. Vybírejte si kvalitní kousky, jedním uzlem je ovažte okolo ucha a hlavně je nezapomeňte ladit tón v tónu s vaší kabelkou. Nejdůležitější je, aby byl šátek buď v přímém kontrastu tedy pokud je kabelky tmavě modrá, pak může být šátek třeba kanárkově žlutý nebo aby se nějaká barva z jeho vzoru shodovala s převažující barvou kabelky.  

  
Pepe Jeans 799 Kč ; Medicine 269 Kč ; Vero Moda 399 Kč

Na krku se budou lépe vyjímat šátky bavlněné. Kráské kousky jsme našli u značky Disaster, která je potiskla cestovními motivy. Světlá kostka vždy působí dobře a vůbec na jaře, kdy lidé mění tmavé oblečení za světlé, se bude hodit i nový šátek . Kombinace smetanové, béžové a šedé je perfektní. Jaro je obecně skvělou příležitostí pro obměnu šatníku a tak trochu už se to s ním pojí. Proto pokud jste do teď nosila jen tmavé šátky, nenosila je vůbec nebo se vyhybala těm hedvábným, jděte a kupte si ho. Světlý. Vzorovaný. Hedvábný. Ať to jaro má šmrnc.

  
Zabaione 689 Kč ; Disaster 399 Kč ; Disaster 399 Kč

answear.cz ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram