Nejlepší cestovní tašky na podzimní eurovíkendy

Nejlepší cestovní tašky na podzimní eurovíkendy

Ať už se chystáte na podzimní prodloužený víkend nebo kamkoliv jinam, vydejte se na cesty stylově! Máme pro vás několik tipů na trendy cestovní tašky.

Láká vás někam vycestovat a nemáte víkendovou tašku? Její vybírání nebude už nikdy lehčí. Proč? Módní domy a obchody po celém světě jich nabízí opravdu dostatek, jak ale vybrat tu, za kterou se otočí nejedna žena? Styl a trend, to v dnešním článku budeme hledat mezi tzv. Travel bags.

Kabinové zavazadlo

Welcome on board... Pokud se chystáte někam letět, proč si nevzít tašku na kolečkách? Vysokým stylem oplývá produkt od značky OOKONN. Má velmi zajímavý a nevšední tvar...

Minimalismus

Chcete působit minimalisticky? Tento postoj k životnímu stylu je teď velmi aktuální a nabývá na oblíbenosti. Proč si ho tedy nevzít i s sebou na cesty?

Hadí žena

Minimalismus stranou, pokud chcete být nepřehlédnutelná i na letišti, hadí vzor je ten pravý... Zkuste zavazadlo sladit s botami se stejným vzorem, které jsou mimochodem teď velmi IN. 

Nejstylovější

Vysoká laťka módy nabízí samozřejmě také úžasné kousky, do kterých se snadno zamilujete. Ne vždy jsou tak snadno pořiditelné, ale pokud je budete mít... No prostě cestujte, aby se cestovní taška provětrala!

Hnědá klasika

Velmi oblíbený styl, který proniká do každé historické doby. Kožená nebo koženková cestovní taška byla, je a bude IN. Takže investice do ní je naprosto na místě.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram