Nejlepší móda hipsterů

Nejlepší móda hipsterů

Každý jedinec má rád různé jídlo, má jiný vkus na hudbu a také odlišný styl oblékání. Pokud neznáte módu hipsterů, tak zaostřete na dnešní článek. Nejde už o žádný alternativní styl, jde spíše o volbu života a šetrné zacházení k přírodě.

zdroj: pexels.com

Zdá se vám, že nezapadáte do žádného stylu a vlastně ani nevíte, co to být "hipster" vůbec znamená? Třeba tohle bude pro vás to pravé.

O co jde?

Možná jste už slyšeli o hipsterských kavárnách, ale móda vám nic neříká. Hipsteři jsou lidé, kteří vyznávají jiný způsob života. Nezahrnují se kvantem věcí, recyklují, zajímají se o biopotraviny i kosmetiku a také co nejméně zatěžují planetu. Často jsou vegetariáni nebo vegani a prostě odmítají konzumní život. Často se jedná o osoby ve věkovém rozpětí dvacet až třicet let, ale nejde o žádné věkové omezení.

zdroj: pinterest.com

Co nosí hipsteři?

Móda každého jedince se mění dle priorit, ale základní prvky zůstávají stejné. Každý správný hipster nosí brýle, ať už klasické, dioptrické nebo sluneční. Čím větší obroučky, tím lépe a je jedno, zdali vidíte dobře nebo brýle nosíte pro styl. Hipsteři kupují především oblečení, které nezatěžuje životní prostředí. Volí raději malé obchůdky než velké řetězce. Většinou jejich těla zdobí výrazná nebo početná tetování.

zdroj: pinterest.com

V hlavní roli retro

Retro věci jsou pro ně klasikou, nakupují v second handech nebo si vybírají oblečení od místních návrhářů či malých podniků. V dámském šatníku určitě objevíte úzké džíny do pasu – většinou roztrhané, oversized svetr a legíny. Také černé kotníčkové boty a klobouk. Muži nosí často upnutější kalhoty a nechávají si narůst vousy. Zdobí se koženými náramky a stylovým kloboukem nebo čepicí.

zdroj: pinterest.com

Obrázky a nápisy

Hipsteři často nosí trička s přírodními motivy, krátkými nápisy nebo gesty. Většinou z bavlněného materiálu, ale nepohrdnou ani kostkovanými vzory. Jakému stylu dáváte přednost vy a je pro vás hipster style to pravé ořechové?

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram